ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ανοίγει η πόρτα της εξόδου για τον Τουρέ

Ο Γιάγια Τουρέ δεν παίρνει θέση για τα λεγόμενα του Σέλουκ και όσο πλησιάζει ο Ιανουάριος η πόρτα της εξόδου ανοίγει ολοένα και περισσότερο.
Ολυμπιακός: Ανοίγει η πόρτα της εξόδου για τον Τουρέ

Ο Γιάγια Τουρέ προπονείται κανονικά σαν να μη συμβαίνει τίποτα και χθες ήταν με το χαμόγελο στο πρόσωπο, στην τελευταία προπόνηση της εβδομάδας, όπου οι παίκτες διασκέδασαν, παίζοντας ποδόσφαιρο στην άμμο στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Ο Ιβοριανός κεντρικός μέσος δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα σε όσα είπε ο Ντιμίτρι Σέλουκ, ο οποίος με δύο διαδοχικές συνεντεύξεις εξαπέλυσε επίθεση εις βάρος του Ολυμπιακού και των ανθρώπων του για τη μη αξιοποίηση του πελάτη του.

Όπως αναφέρει στο Sportime του Σαββάτου, το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Γκαραγκάνη, από τη στιγμή που ο 35χρονος σούπερ σταρ δεν παίρνει θέση δημόσια για όσα ανέφερε ο ατζέντης του, είναι σαν να αποδέχεται αυτά τα λεγόμενα. Βάσει του ρεπορτάζ, δεν έχει μιλήσει καθόλου επί του θέματος με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο επίσημος Ολυμπιακός δεν έχει τοποθετηθεί, αν εξαιρεθούν κάποιες στοχευμένες απόψεις σε προσκείμενα ΜΜΕ. Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει «θέμα» εν όψει Ιανουαρίου, καθώς ο Τουρέ θέλει να παίζει και να αποκτήσει ρυθμό, βοηθώντας τον Ολυμπιακό, ενώ ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» δείχνει πως δεν υπολογίζει στα βασικά πλάνα του τον ποδοσφαιριστή.

Είναι μία υπόθεση που χρίζει προσεκτικών κινήσεων από την πλευρά του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος φαίνεται πως δεν σκοπεύει να αλλάξει στάση.

Αφού κρίνει πως ο Τουρέ δεν μπορεί να βοηθήσει, παίζοντας ως κεντρικός μέσος, θα συνεχίσει να χρησιμοποιείται, αραιά και πού, ως δεκάρι, στη θέση που έχει χρησιμοποιηθεί μέχρι στιγμής. Από την άλλη πλευρά, αν ενδώσει στις πιέσεις και χρησιμοποιήσει τον Ιβοριανό στα επόμενα παιχνίδια, θα είναι υπόλογος προς όλη την ομάδα και θα είναι πλήγμα για το χαρακτήρα και την προσωπικότητά του.

Οπότε, γίνεται αντιληπτό πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα και το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να επιτρέψει συμπεριφορές, που θα πλήξουν την ενότητα και το καλό κλίμα που υπάρχει, μέσες άκρες, στην ομάδα.

Ολυμπιακός: Στα πάνω του ο Κούτρης

Ολυμπιακός: Το ενενηντάλεπτο του Ελαμπντελαουί, ο Μαρτίνς, και η Έβερτον!

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Μάχη Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού για τον Λομόνακο

Μάχη Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού για τον Λομόνακο

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διεκδικούν τον Κέβιν Λομονάκο με τη διορία της ελληνικής αγοράς να πιέζει.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ποιος είναι ο Γκαστόν Ερνάντες που όλο ακούγεται για τον Ολυμπιακό

Ποιος είναι ο Γκαστόν Ερνάντες που όλο ακούγεται για τον Ολυμπιακό

Έντονο ενδιαφέρον για τον Γκαστόν έχει δείξει και η Ατλέτικο Μινέιρο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7

Το ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7

Η επιμνημόσυνη δέηση θα πραγματοποιηθεί στις 13:30 στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Δύο αλλάγες στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού

Δύο αλλάγες στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού

Οι αλλαγές αυτές έγιναν στο πλαίσιο της δυνατότητας που παρέχει η UEFA για περιορισμένες διορθώσεις στη λίστα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Δεν ξέχασε τον στόπερ που τον δυσκόλεψε πολύ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Δεν ξέχασε τον στόπερ που τον δυσκόλεψε πολύ

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2026, γεγονός που τον καθιστά ελκυστική λύση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Δίνει ο Ολυμπιακός 12 εκατ. για Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο

Δίνει ο Ολυμπιακός 12 εκατ. για Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν μεταξύ των συλλόγων που κατέθεσαν προσφορά στα 12 εκατ. ευρώ για τον παίκτη που είναι από τους καλύτερους στη Βραζιλία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Ένα βήμα πιο κοντά στον Φρεντ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ένα βήμα πιο κοντά στον Φρεντ

Ο Φρεντ έχει συμβόλαιο στη Φενέρ μέχρι 2027 και η αξία του στο Transfermarkt βρίσκεται στα 7 εκατ. ευρώ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Δανεικός στον Ατρόμητο ο Πνευμονίδης!

Ολυμπιακός: Δανεικός στον Ατρόμητο ο Πνευμονίδης!

Δανεικό στον Ατρόμητο παραχωρεί τον Σταύρο Πνευμονίδη ο Ολυμπιακός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Αν κάνει μια μεταγραφή, αυτή θα είναι

Ολυμπιακός: Αν κάνει μια μεταγραφή, αυτή θα είναι

Ο Ολυμπιακός ρίχνει τις τελευταίες ματιές στην αγορά, όλα είναι ανοικτά για μεταγραφή και αν πάρει παίκτη θα είναι σε αυτήν τη θέση

Ποδόσφαιρο