ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ονιεκούρου: «Κόπηκε» από την Εθνική Νιγηρίας για το Copa Africa

Ο Ονιεκούρου δεν θα βρεθεί στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού της πατρίδας του για το Copa Africa
Ονιεκούρου: «Κόπηκε» από την Εθνική Νιγηρίας για το Copa Africa

Ο Ολυμπιακός είδε έναν ακόμα Αφρικανό παίκτη του να μένει Ελλάδα ενόψει Copa Africa. Ο λόγος για τον Χένρι Ονιεκούρου.

Μετά τους Μαντί Καμαρά και Γιουσέφ Ελ Αραμπί και ο 24χρονος Νιγηριανός εξτρέμ των «ερυθρολεύκων» δεν θα δώσει το «παρών» στην κορυφαία ποδοσφαιρική συνάντηση της Αφρικής.

Ο Ονιεκούρου κόπηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής Νιγηρίας, Όγκουστιν Εγκουαβοέν, ο οποίος επέλεξε 28 ποδοσφαιριστές συνολικά.

Στην 28άδα της Νιγηρίας από μέσους μπήκαν αποστολή οι Εντιντί, Ενβουακάλι, Εγιούκε, Ονιέκα και Αρίμπο και από επιθετικούς οι Μούσα, Σιμόν, Ιγκάλο, Αβονίγι, Ιβόμπι, Οσιμέν, Ομάρ, Ιχεανάτσο, Τσουκβουέζε και Ντένις.

Ονιεκούρου: Ελλάδα και… αποδείξεις

Αυτό σημαίνει ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει στη διάθεσή του έναν ακόμα ποδοσφαιριστή, ο οποίος αναμενόταν να απουσιάσει τον Ιανουάριο. Το έργο του Πορτογάλου ως προς τη διαχείριση γίνεται πιο ελεγχόμενο, καθώς ήδη τρεις βασικοί παίκτες θα παραμείνουν στη χώρα μας.

Βέβαια, ο Ονιεκούρου θα πρέπει να δείξει σύντομα ενθαρρυντικά δείγματα γραφής, καθώς μέχρι στιγμής η παρουσία του δεν ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες που είχαν γι’αυτόν οι άνθρωποι των Πειραιωτών.

Επομένως, ο Νιγηριανός χρειάζεται να αποδείξει ότι πρέπει να αποτελεί σημαντικό γρανάζι για τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας. Διαφορετικά, δεν είναι απίθανο μέσα στον Ιανουάριο να δρομολογηθούν εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του.

Η περίοδος χάριτος έχει λήξει προ πολλού, το μήνυμα από τον Μαρτίνς έχει σταλεί και πλέον απαιτούνται πράξεις στο γήπεδο.

Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Αυτός πρέπει να παίζει στο 10

Ολυμπιακός: Αυτός πρέπει να παίζει στο 10

Ο Ολυμπιακός δεδομένα έχει θέμα με τους δύο επιθετικούς και το σχήμα δεν βγαίνει, αυτός είναι ο παίκτης για το 10

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Οι δύο επιθετικοί δεν τραβάνε

Ολυμπιακός: Οι δύο επιθετικοί δεν τραβάνε

Ο Ολυμπιακός δεν έχει μόνο θέμα με τις σέντρες αλλά ο Μεντιλίμπαρ θα πρέπει να δει και το ζήτημα με τους δύο επιθετικούς

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ πρέπει να το δει με τις γιόμες

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ πρέπει να το δει με τις γιόμες

Ο Μεντιλίμπαρ θα πρέπει να βρει και έναν άλλον τρόπο όταν πιέζεται ο Ολυμπιακός να σκοράρει, οι γιόμες κάπου κουράζουν

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πως θα ήταν η βαθμολογία αν δεν έδινε ο Μάκελι το πέναλτι στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Πως θα ήταν η βαθμολογία αν δεν έδινε ο Μάκελι το πέναλτι στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Το πέναλτι που έδωσε ο Μάκελι στις καθυστερήσεις του ΑΕΚ - Ολυμπιακός θα συζητιέται για καιρό, είχε επίπτωση και στη βαθμολογία

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Σοκαριστική η εικόνα του Ελ Κααμπί

Ολυμπιακός: Σοκαριστική η εικόνα του Ελ Κααμπί

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων στο ντέρμπι αλλά ακόμα χειρότερη ήταν η παρουσία του Ελ Κααμπί

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αντώνης Καρπετόπουλος : Δεν προβληματίζεται καν ο Ολυμπιακός, δεν βλέπει το δάσος!

Αντώνης Καρπετόπουλος : Δεν προβληματίζεται καν ο Ολυμπιακός, δεν βλέπει το δάσος!

Αιχμηρός ο Αντώνης Καρπετόπουλος στο σχόλιό του για τον Ολυμπιακό και την παρουσία κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά όχι μόνο…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ελένη Λαμπαδαρίου : Ίσα που έκανε σχόλιο για τη διαιτησία του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Ελένη Λαμπαδαρίου : Ίσα που έκανε σχόλιο για τη διαιτησία του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Μια διαιτησία που δεν χρειαζόταν καν να ασχοληθεί, θεώρησε η Ελένη Λαμπαδαρίου πως ήταν αυτή στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πώς πήρε το… πορτοφόλι του Μεντιλιμπαρ ο Μπενίτεθ

Πώς πήρε το… πορτοφόλι του Μεντιλιμπαρ ο Μπενίτεθ

Στη σκακιέρα του ντέρμπι, ο Μπενίτεθ πήρε το... πορτοφόλι του Μεντιλίμπαρ και έφυγε από το Καραϊσκάκης με μια νίκη που ήταν αποτέλεσμα καθαρής τακτικής υπεροχής.

Ποδόσφαιρο
Media: Αθλητικές εκπομπές: Σταθερά πρώτη η Monobala – Άνοιξε ξανά η ψαλίδα από τον ανταγωνισμό

Αθλητικές εκπομπές: Σταθερά πρώτη η Monobala – Άνοιξε ξανά η ψαλίδα από τον ανταγωνισμό

Η Monobala του ΣΚΑΪ διατηρεί ξεκάθαρα την πρωτιά στην τηλεθέαση των αθλητικών εκπομπών, με το Super Μπάλα Live του MEGA να μένει πίσω...

Media