ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Έμπολι ο Νικολάου

Ο 20χρονος στόπερ πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και θα συνεχίσει στο καμπιονάτο για το δεύτερο μισό της σεζόν
Στην Έμπολι ο Νικολάου

Ο Δημήτρης Νικολάου θα δοκιμάσει την τύχη του στο καμπιονάτο. Βρίσκεται ήδη στην Ιταλία για λογαριασμό της Έμπολι, με την φανέλα της οποίας θα κοιτάξει να κάνει ένα άλμα στην καριέρα του.

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και απομένει η ανακοίνωση της συμφωνίας. Πηγαίνει με 6μηνο δανεισμό από τον Ολυμπιακό. Παράλληλα μπήκε και οψιόν αγοράς που είναι στα 3 εκατ. ευρώ.

Η Έμπολι είναι από τις ομάδες που παλεύουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό στο καμπιονάτο. Ο Νικολάου πάει εκεί για να την βοηθήσει στον στόχο της αλλά και να καταφέρει να κάνει άνοιγμα στο καμπιονάτο.

Θα πάρει παραστάσεις από ένα δυνατό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και είναι στο χέρι του να δείξει τις δυνατότητες του και να κερδίσει την ελεύθερη μεταγραφή.

Ο Νικολάου ήταν προς αποχώρηση και το καλοκαίρι. Μάλιστα βρέθηκε κοντά στην Φιορεντίνα με την μεσολάβηση του Φάλι Ραμαντάνι. Ο συγκεκριμένος μάνατζερ «χάλασε» τις σχέσεις του με τον Ολυμπιακό και η συμφωνία δεν ολοκληρώθηκε.

Ακολούθως τόσο ο Νικολάου όσο και ο Ανδρούτσος άλλαξαν μάνατζερ και πήγαν στο γραφείο του Πιερ Ισά. Ο τελευταίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο ποτέ δεν έπαψαν να είναι στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες, αφού δεν έπιασαν από τα μαλλιά τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν.

Ολυμπιακός: Ο ρόλος του Αβραάμ που επιστρέφει!

Ολυμπιακός: Ο Μασούρας εκπλήρωσε το όνειρο του!

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Αν φύγει ο Ταρέμι για Νότιγχαμ, ανοίγει ο δρόμος για Μπετανκόρ

Αν φύγει ο Ταρέμι για Νότιγχαμ, ανοίγει ο δρόμος για Μπετανκόρ

Ο Μπετανκόρ έγινε πρωταγωνιστής στην Αλμπαθέτε όμως στο λιμάνι υπάρχει πλαίσιο επιστροφής τον Γενάρη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Άλλο Τάιρικ Τζόουνς και άλλο… Μίγια

Ολυμπιακός: Άλλο Τάιρικ Τζόουνς και άλλο… Μίγια

Άλλο μπάσκετ, άλλο ποδόσφαιρο και όποιος τα βάζει στο ίδιο ζύγι χάνει την ουσία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Άλλο ένα χαμένο καλοκαίρι μεταγραφών

Ολυμπιακός μεταγραφές: Άλλο ένα χαμένο καλοκαίρι μεταγραφών

Ο Βάσκος ήταν ξεκάθαρος τι ήθελε το καλοκαίρι. Τον Μίγια ήθελε στο κέντρο, πρώτος τώρα σε ασίστ στην Ισπανία και τον Χιλ (τρεις ασίστ φέτος) και οι δύο ποδοσφαιριστές της Χετάφε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: «Καβάλα στ’ άλογο» ο Γκαγκάτσης – Το πλάνο της ΚΕΔ για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας

Διαιτησία: «Καβάλα στ’ άλογο» ο Γκαγκάτσης – Το πλάνο της ΚΕΔ για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας

Δικαιωμένοι αισθάνονται Γκαγκάτσης και Λανουά για την επιλογή Ελλήνων διαιτητών στους προημιτελικούς του Κυπέλλου.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αποθέωσε Τσακαλίδη ο Κουτσιαύτης – Αναλυτικά όσα είπε για τους Έλληνες διαιτητές (vid)

Αποθέωσε Τσακαλίδη ο Κουτσιαύτης – Αναλυτικά όσα είπε για τους Έλληνες διαιτητές (vid)

Θετικά αξιολόγησε τη διαιτησία των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας ο Κουτσιαύτης, ξεχωρίζοντας τον Αλέξανδρο Τσακαλίδη και μιλώντας για εμφανίσεις υψηλού επιπέδου από Έλληνες διαιτητές.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Ευθύνες ο Μεντιλίμπαρ, αλλά να είχε και Μίγια, Βιθέντε ή Χιλ…

Ολυμπιακός : Ευθύνες ο Μεντιλίμπαρ, αλλά να είχε και Μίγια, Βιθέντε ή Χιλ…

Προβληματισμός στον Ολυμπιακό για τις ευθύνες του Μεντιλίμπαρ κόντρα στον ΠΑΟΚ και τη σεζόν, αλλά να είχε και κάποια μεταγραφή που ζήτησε…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μουζακίτης: Οι ντρίπλες που άναψαν… φωτιά στους σκάουτερ

Μουζακίτης: Οι ντρίπλες που άναψαν… φωτιά στους σκάουτερ

Στο κέντρο του Ολυμπιακού, ο Μουζακίτης έβγαλε ξανά ποιότητα με την μπάλα και κέρδισε βλέμματα από σκάουτερ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ομπρένοβιτς στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Όλοι οι ορισμοί της 17ης αγωνιστικής

Ομπρένοβιτς στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Όλοι οι ορισμοί της 17ης αγωνιστικής

Ο Σλοβένος Elite διαιτητής της UEFA, Ράντε Ομπρένοβιτς, ορίστηκε να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός στην OPAP Arena, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Καντέ φέρνει πιο κοντά στον Ολυμπιακό τον Φρεντ

Ο Καντέ φέρνει πιο κοντά στον Ολυμπιακό τον Φρεντ

Η άφιξη του Καντέ στη Φενέρ αλλάζει τις ισορροπίες και φέρνει τον Φρεντ πιο κοντά στην έξοδο.

Ποδόσφαιρο