ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στον Ολυμπιακό δεν είναι καθόλου άνετοι που ήδη άνοιξε θέμα με τον Μπακαμπού

Ο Ολυμπιακός έκανε το λάθος και υπέγραψε για έναν χρόνο τον Μπακαμπού και τώρα τα… λούζεται
Στον Ολυμπιακό δεν είναι καθόλου άνετοι που ήδη άνοιξε θέμα με τον Μπακαμπού

Ίσως νωρίτερα από ότι θα ήθελε ο Ολυμπιακός άνοιξε το θέμα με τον Σεντρίκ Μπακαμπού και της παραμονής του ή όχι στην ομάδα.

Κάτι το γεγονός πως ήρθε μετά το καλοκαίρι, Σεπτέμβριο δηλαδή, κάτι πως προερχόταν από σεζόν που δεν ένιωθε άνετα στη Μαρσέιγ, κάτι ότι ο ίδιος δεν έβλεπε με την ίδια θέρμη της Super League 1, έβαλε τις δύο πλευρές να υπογράψουν συμβόλαιο ενός έτους. Ιδιαίτερο αν μη τι άλλο.

Και της απόφασης αυτής τα αποτελέσματα φαίνονται τώρα. Σίγουρα ο Μπακαμπού ερχόμενος από τη Ligue 1 δεν έβλεπε την Ελλάδα και σαν τον απόλυτο ποδοσφαιρικό προορισμό. Το όνομα του Ολυμπιακού βέβαια ήταν ένα άλλο ζήτημα, άλλωστε η ομάδα έπαιζε και στην Ευρώπη.

Με αυτά και με αυτά πριν τελειώσει το πρωτάθλημα έχει ήδη ανοίξει το θέμα Μπακαμπού.

Ο 32χρονος άσος έχει κάνει σίγουρα πολύ καλή σεζόν και είναι από τους λίγους που έχουν ξεφύγει από τη μετριότητα του συνόλου φέτος.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΩΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Με 37 ματς, 18 γκολ και 4 ασίστ φιγουράρει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ, λογικά θα την κατακτήσει κιόλας.

Αυτά τα κοντά 20 γκολ έχουν κάνει αρκετά σημαντικά κλαμπ να ενδιαφερθούν για τον ελεύθερο και με αρκετές παραστάσεις Μπακαμπού.

Άλλωστε, πρόκειται για παίκτη που έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Βιγιαρεάλ και Μαρσέιγ, δεν είναι λίγο πράγμα.

Το ζήτημα για τον Ολυμπιακό είναι πως την περσινή σεζόν είχε στο ρόστερ τρεις επιθετικούς. Τον Ελ Αραμπί, τον Μπακαμπού και τον Τζο.

Με το που τελειώσει η σεζόν δεν και μακριά το σενάριο να μην έχει κανένα, φυσικά για διαφορετικούς λόγους. Ο Τζο έφυγε νωρίς, ο Μπακαμπού είναι ελεύθερος και δεν είναι μυστικό πως θα επιχειρηθεί συζήτηση με τον Ελ Αραμπί για λύση της συνεργασίας. Επιστρέφει βέβαια ο Χασάν αλλά εδώ φεύγει δανεικός, δε θα είναι και πολύ λογικό να μείνει στο ρόστερ.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Κύπελλο Ελλάδας: Το πρόγραμμα των ημιτελικών – Πότε θα παίξουν Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός – Άρης!

Κύπελλο Ελλάδας: Το πρόγραμμα των ημιτελικών – Πότε θα παίξουν Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός – Άρης!

Οι μέρες και οι ώρες των αναμετρήσεων της φάσης των «8» του Κυπέλλου. Πότε θα γίνουν τα Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός - Άρης.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: «Stop» από Μεντιλίμπαρ! Ούτε να ακούει για πώληση!

Ολυμπιακός: «Stop» από Μεντιλίμπαρ! Ούτε να ακούει για πώληση!

Για ποιον ποδοσφαιριστή του σήκωσε απαγορευτικό σε πιθανή πώληση ο Μεντιλίμπαρ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΛ Novibet : Έπεσε στο τραπέζι ο Βέζο του Ολυμπιακού

ΑΕΛ Novibet : Έπεσε στο τραπέζι ο Βέζο του Ολυμπιακού

Συζήτηση στην ΑΕΛ Novibet έγινε και για τον Ρούμπεν Βέζο του Ολυμπιακού, αλλά η περίπτωση είναι δύσκολη

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League: Αναλυτικά οι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής

Super League: Αναλυτικά οι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής

Γνωστοί έγιναν οι ορισμοί των διαιτητών για τη 16η αγωνιστική της Super League.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γιατί το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson «κλειδώνει» για Τρίτη

Γιατί το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson «κλειδώνει» για Τρίτη

Το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson οδεύει προς διεξαγωγή την Τρίτη...

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Καμπανάκι Μεντιλίμπαρ – «Δεν αρκεί το τρόπαιο, πρέπει να σκοράρουμε»

Ολυμπιακός: Καμπανάκι Μεντιλίμπαρ – «Δεν αρκεί το τρόπαιο, πρέπει να σκοράρουμε»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε έξω από τα δόντια στους παίκτες του Ολυμπιακού, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει Ατρόμητου: τα τρόπαια δεν κρύβουν τα προβλήματα στην επίθεση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πιρόλα: Θα σκεφτώ πρόταση από το εξωτερικό και διαλέγω πάντα F1

Πιρόλα: Θα σκεφτώ πρόταση από το εξωτερικό και διαλέγω πάντα F1

Ο Πιρόλα εξηγεί πώς καθιερώθηκε στον Ολυμπιακό, θυμάται τον Κόντε στην Ίντερ, δηλώνει πως προτιμά πάντα F1 και παραδέχεται ότι θα σκεφτεί μια καλή πρόταση από το εξωτερικό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Με Μάνσα και Καλογερόπουλο στα στόπερ στο Περιστέρι

Ολυμπιακός: Με Μάνσα και Καλογερόπουλο στα στόπερ στο Περιστέρι

Οι απουσίες στην άμυνα φέρνουν τον Μάνσα και τον Καλογερόπουλο ως βασικό δίδυμο στα στόπερ για το ματς με τον Ατρόμητο, με τον Ρέτσο να παραμένει αμφίβολος.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Άνοιξε ο δρόμος για Πνευμονίδη

Ολυμπιακός: Άνοιξε ο δρόμος για Πνευμονίδη

Ο Καμπελά έφυγε και ο δρόμος άνοιξε. Ο Πνευμονίδης είναι πιο κοντά από ποτέ σε ρόλο πρώτης γραμμής.

Ποδόσφαιρο