ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τέλος! Ο Ολυμπιακός έχει παικταρά!

Ο Ολυμπιακός περνάει δύσκολες μέρες αλλά και στο ματς με την ΑΕΚ φάνηκε πως έχει έναν παικταρά! Τον Κώστα Φορτούνη
Τέλος! Ο Ολυμπιακός έχει παικταρά!

Ο Ολυμπιακός λοιπόν έχει βγει στην αντεπίθεση μετά την ήττα από την ΑΕΚ. Εκτός γηπέδου και όχι για αγωνιστικά θέματα. Είναι κρίμα βέβαια γιατί στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια οι περισσότεροι με αυτά ασχολούνται. Αυτά αρέσουν και έχουν πέραση. Τέλος πάντων, ο χαμός θα συνεχιστεί από όλους.

Στην στήλη όπως έχουν αντιληφθεί όσοι διαβάζουν αρέσει η μπάλα και τέλος. Πλέον η τακτική έχει φύγει σε άλλα επίπεδα, ακόμα και στην Ελλάδα. Τα σταφ προσπαθούν ,δουλεύουν, κάποια βγαίνουν, κάποια δεν βγαίνουν. Αλλά πλέον η μελέτη είναι σε άλλα επίπεδα.

Ο Καρβαλιάλ στον Ολυμπιακό δεν έχει καταφέρει ακόμα να βάλει πινελιές. Πήρε βέβαια ένα σύνολο που είχε χτιστεί από άλλους. Εκτός των άλλων, τα μπες βγες στα ρόστερ ποτέ δε βοηθούν τον προπονητή. Ο Καρβαλιάλ, ο οποίος έχει τόση ανάγκη από νέους παίκτες, που έχει βάλει δυο ματς τον Ναβάρο και με την ΑΕΚ έβαλε και τον Ζέλσον Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός πάντως φάνηκε και από αυτό το ντέρμπι πως όλα εξαρτώνται από τον Φορτούνη. Εντάξει, δεν είναι και καμιά αποκάλυψη αλλά είναι εντυπωσιακό. Ένα ρόστερ που έχει ταλαιπωρηθεί, που όμως δεν παύει να έχει ορισμένες πολύ καλές μονάδες, να έχει τέτοια αγωνιστική εξάρτηση από έναν και μόνο παίκτη.

Μάλιστα, κάνει εντύπωση που ορισμένοι λένε πως δεν ήταν καλός. Ο Φορτούνης με το που άγγιζε την μπάλα, δημιουργούσε προϋποθέσεις. Και φυσικά είχε και την ασίστ για το 1-2.

Παικταράς από τους λίγους.

 

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

 

 

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΣΟΚ στη Λίλ με τον Καμπελά – Τι συνέβη

ΣΟΚ στη Λίλ με τον Καμπελά – Τι συνέβη

«Ο Ρεμί δεν είναι στην ομάδα. Κάνει ό,τι θέλει με τα βράδια του».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Featured: Ολυμπιακός Β’ και Σίμος για προπονητής!

Ολυμπιακός Β’ και Σίμος για προπονητής!

Η ΑΕΚ Β' υποβιβάστηκε και ο Ολυμπιακός κατεβάζει και πάλι ομάδα στη Super League 2. Σίμος για προπονητής!

Featured
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Το απίστευτο στατιστικό του Γιάρεμτσουκ!

Ολυμπιακός: Το απίστευτο στατιστικό του Γιάρεμτσουκ!

Ιδανικός ο Γιάρεμτσουκ!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Αυτά ισχύουν για Βέλντε

Ολυμπιακός : Αυτά ισχύουν για Βέλντε

Για ποιο λόγο η παραμονή του Κρίστοφερ Βέλντε ή όχι στον Ολυμπιακό δεν είναι θέμα απόδοσης.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Ηλίας Σπάθας για τη διαιτησία στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός (vid)

Ο Ηλίας Σπάθας για τη διαιτησία στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός (vid)

Δεν είχα πάτημα για να είναι ο γνωστός Ηλίας Σπάθας…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναγιώτης Βαρούχας : Πρωτοφανές που ήρθε Τούρκος διαιτητής που είχε δώσει δικαιώματα για το ΑΕΚ – Ολυμπιακός (vid)

Παναγιώτης Βαρούχας : Πρωτοφανές που ήρθε Τούρκος διαιτητής που είχε δώσει δικαιώματα για το ΑΕΚ – Ολυμπιακός (vid)

Δεν είχε παράπονα από τη διαιτησία του Τούρκου ρέφερι στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός ο Παναγιώτης Βαρούχας, αλλά…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η προφητεία του Κώστα Νικολακόπουλου για την ΑΕΚ…

Η προφητεία του Κώστα Νικολακόπουλου για την ΑΕΚ…

Δεν έμεινε μόνο στο σχόλιό του για το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ ο Κώστας Νικολακόπουλος, αλλά έκανε μια πρόβλεψη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η ατάκα για χόκεϊ του Αντώνη Πανούτσου για τον Τζολάκη…

Η ατάκα για χόκεϊ του Αντώνη Πανούτσου για τον Τζολάκη…

Με ξεχωριστό τρόπο σχολίασε ο Αντώνης Πανούτσος την απόκρουση που έκανε ο Κωνσταντίνος Τζολάκης στο πλασέ του Λαμέλα.

Ποδόσφαιρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ολυμπιακός: Ο παίκτης που έπιασε την ευκαιρία από τα μαλλιά – Γι αυτό γέλαγε ο Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός: Ο παίκτης που έπιασε την ευκαιρία από τα μαλλιά – Γι αυτό γέλαγε ο Μεντιλίμπαρ

Γι αυτό γέλαγε από ικανοποίηση ο Βάσκος προπονητής των «ερυθρόλευκων».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ