Sportime

Γυναίκα οπαδός της Τσέλσι δικάζει τον Παναθηναϊκό

Αγγλίδα influencer και φίλη της Τσέλσι... κράζει τον Παναθηναϊκό και το ΟΑΚΑ!

Βαγγέλης Λάσκαρης 1 λεπτά ανάγνωσης
Ο Παναθηναϊκός παραδόθηκε απέναντι στην Τσέλσι και γνώρισε έτσι την ήττα με 4-1 για την 2η αγωνιστική του Conference League.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Παναθηναϊκός παραδόθηκε απέναντι στην Τσέλσι και γνώρισε έτσι την ήττα με 4-1 για την 2η αγωνιστική του Conference League.

Ανάμεσα στους φίλους των Λονδρέζων που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ ήταν και η γνωστή Αγγλίδα influencer, Astrid Wett.

Η ίδια δημοσίευσε μερικά βίντεο στο προσωπικό της λογαριασμό στο «Χ», όπου έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένη από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ΟΑΚΑ και με το γεγονός ότι η Τσέλσι βρέθηκε να παίζει με τη χειρότερη ομάδα της Ελλάδας.

«Από το Μπερναμπέου σε αυτή τη σκ@τότρυπα. Γυρίστε με στην πραγματική διοργάνωση. Πώς βρεθήκαμε από το Μπερναμπέου, να παίζουμε με τη χειρότερη ομάδα της Ελλάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω:

How have we conceded to the worst team in Greece🤬🤬🤬 pic.twitter.com/JQFJk2YuRm

— Astrid Wett (@astridwettplus) October 24, 2024

FROM THE BERNABEAU TO THIS SHITHOLE

GET ME BACK IN THE REAL COMPETITION pic.twitter.com/YRJm1chQJC

— Astrid Wett (@astridwettplus) October 24, 2024

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βαγγέλης Λάσκαρης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα