Παναχαϊκή: Κίνηση με Γεωργάτο δουλεύουν οι επενδυτές από το Σικάγο
Η Παναχαϊκή βλέπει τους Ελληνοαμερικανούς να εξετάζουν Γεωργάτο, σε μια υπόθεση με έντονο παρασκήνιο και πατρινό ενδιαφέρον.
Ο Γεωργάτος έχει μπει δυνατά στο πλάνο των Ελληνοαμερικανών, αν προχωρήσει η εμπλοκή τους στην Παναχαϊκή.
Η Παναχαϊκή κινείται ξανά γύρω από ένα σενάριο που έχει και παρασκήνιο και βαρύ όνομα. Οι Ελληνοαμερικανοί από το Σικάγο, που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ομάδα, φαίνεται πως εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Γρηγόρη Γεωργάτου για ρόλο στο νέο πρότζεκτ.
Δεν είναι μια επιλογή που βγαίνει τυχαία στο προσκήνιο. Ο Γεωργάτος έχει βαθιά σχέση με την Παναχαϊκή, καθώς μεγάλωσε στην Πάτρα και έκανε εκεί τα πρώτα ουσιαστικά ποδοσφαιρικά του βήματα. Από εκεί άνοιξε ο δρόμος για μια μεγάλη καριέρα, με Ολυμπιακό, Ίντερ, ΑΕΚ και εθνική ομάδα.
Η πλευρά των τριών από το Σικάγο φέρεται να έχει τον παλαίμαχοάσο σε περίοπτη θέση για πόστο, εφόσον η υπόθεση περάσει στο επόμενο στάδιο. Η παρουσία του θα έδινε στην προσπάθεια ένα πρόσωπο με αναγνωρισιμότητα, γνώση του ελληνικού ποδοσφαίρου και ξεκάθαρο δέσιμο με την Πάτρα.
Υπάρχει και προηγούμενο σε διοικητικό επίπεδο
Ο Γεωργάτος είχε βρεθεί ξανά σε διευθυντικό ρόλο στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Παναχαϊκής, την περίοδο που στην ηγεσία ήταν ο Κώστας Μακρής. Άρα, δεν μιλάμε μόνο για ένα δυνατό όνομα που μπορεί να τραβήξει βλέμματα. Υπάρχει και εμπειρία από τα εσωτερικά της ομάδας.
Στο παρασκήνιο έχει ενδιαφέρον και η σύνδεση με τον ΠολΣτελάτο. Ο Γεωργάτος φέρεται να είναι γείτονας μαζί του στο Πυργί της Κεφαλονιάς, στοιχείο που έχει τη δική του σημασία σε μια υπόθεση όπου οι προσωπικές σχέσεις και η εμπιστοσύνη μπορούν να παίξουν ρόλο.
Το όνομα του Γεωργάτου ακούγεται εδώ και ημέρες στην Πάτρα και πλέον η συζήτηση έχει ανοίξει για τα καλά στα ποδοσφαιρικά στέκια της πόλης. Αν οι Ελληνοαμερικανοί μπουν τελικά στην Παναχαϊκή, η επιλογή ενός ανθρώπου με τέτοια διαδρομή θα δείξει πολλά για το πώς θέλουν να χτίσουν την επόμενη μέρα.
Διαβάστε ακόμα
Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Γένσεν βλέπει πράσινα και το deal ζεσταίνεται
Ο Νίστρουπ δεν θα ήταν πρώτη επιλογή, αν ο Παναθηναϊκός είχε χρόνο!
