Sportime

Παναθηναϊκός: Agents και scouts στο ματς της Κ19 με τον Αστέρα

Αρκετοί agents και scouts βρέθηκαν στο παιχνίδι της Κ19 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Αστέρα Τρίπολης – Ακόμα και από το εξωτερικό

Βαγγέλης Λάσκαρης 1 λεπτά ανάγνωσης
Παναθηναϊκός: Agents και scouts στο ματς της Κ19 με τον Αστέρα
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ίσως το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από πλευράς scouting συγκέντρωσε αυτό το Σαββατοκύριακο ένα παιχνίδι Κ19. Ο λόγος για το Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης που έληξε με 4-1 υπέρ των «πράσινων».

Δεν ήταν λίγοι οι ατζέντηδες αλλά και ξένοι σκάουτ που βρέθηκαν στο γήπεδο προκειμένου να δουν από κοντά τον αγώνα και να τσεκάρουν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις που μπορεί να τραβήξουν την προσοχή για το μέλλον.

Δε φαίνεται να υπήρξε κάτι συγκεκριμένο ή να τράβηξε κάποιος παίκτης όλο αυτόν τον κόσμο στο γήπεδο για έναν αγώνα Κ19 αλλά το αξιοσημείωτο είναι πως ανάμεσα σε όσους ήταν στις εξέδρες, υπήρχε απεσταλμένος και από κλαμπ του εξωτερικού.

Αυτό είναι ίσως και το πιο ιντριγκαδόρικο. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως ο εν λόγω κύριος είδε από κοντά και αναμετρήσεις της Super League 1. Τώρα κατά πόσο έμεινε ικανοποιημένος θα φανεί και από το αν θα ξανάρθει.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportimeεντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!

https://youtu.be/BgfxQ4qbTBM

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βαγγέλης Λάσκαρης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα