ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 2-1: «Καθάρισε» από νωρίς

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 2-1 του Ατρόμητου και πήρε έτσι την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 2-1: «Καθάρισε» από νωρίς

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 2-1 και φουλ του ντέρμπι στο Κύπελλο! Πέρασαν στα προημιτελικά οι «πράσινοι» και εκεί θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό. Ο νικητής του ζευγαριού θα παίξει με αυτόν που θα περάσει από το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

Το έκανε απλό από πολύ νωρίς το «τριφύλλι» και κάπως έτσι έφτασε σε μία ακόμη νίκη με τις μηχανές σβηστές. Πρόβλημα οι τραυματισμοί των Ουναΐ και Γεντβάι, τσεκάρισμα για τον Τσέριν ως εξάρι. Θετικός ο Πελίστρι, ήταν στις φάσεις ο Γερεμέγεφ και ας μη σκόραρε. Πάλμερ-Μπράουν, Νίκας και Ζέκα πήραν τις ευκαιρίες τους.

Δεν ήταν καλοί οι φιλοξενούμενοι για σημαντικό χρονικό διάστημα. Μένουν εκτός διοργάνωσης και πια ο μοναδικός στόχος για εκείνους είναι να μπουν στο 5-8 στο πρωτάθλημα.

Το ματς

Με το πόδι στο γκάζι μπήκε ο Παναθηναϊκός, αφού από το 4′ είχε ανοίξει το σκορ. Ο Μπακασέτας έβγαλε ωραία πάσα για τον Πελίστρι, εκείνος εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητά του, πάτησε περιοχή και εκτέλεσε ωραία για το 1-0. Στον κενό χώρο ο Ουρουγουανός ήταν πολύ επικίνδυνος.

Το όποιο άγχος υπήρχε, έφυγε και οι «πράσινοι» έκαναν το παιχνίδι τους. Ο Ατρόμητος έψαχνε τα πατήματά του και ο Παναθηναϊκός έφτανε με σχετική άνεση έως την αντίπαλη περιοχή. Στο 23′ ο Μπακασέτας σούταρε, ο Κοσέλεφ απέκρουσε και στην εξέλιξη της φάσης από το κόρνερ του Πελίστρι η μπάλα έφυγε κόρνερ.

Τελικά το 2-0 δεν άργησε. Στο 34′ ο Μπακασέτας έκανε μία σέντρα μετά από εκτέλεση κόρνερ, άπαντες αιφνιδιάστηκαν και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Πρακτικά εκεί τελείωσαν όλα με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να ρίξουν ταχύτητα σταδιακά.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Πάμπλο Γκαρσία έβαλε τον Ουεντραόγκο για να συμμαζέψει την κατάσταση. Το κατάφερε. Αφού δεν έγινε το 3-0 στο 48′ με Γερεμέγεφ και Πελίστρι, μείωσε στο 50′ ο Αθανασίου με ωραίο σουτ.

Είχε στα επόμενα λεπτά κάποιες τελικές ο Παναθηναϊκός, αλλά όχι κάποια αξιοσημείωτη ευκαιρία. Έχασε τον Ουναΐ από τραυματισμό, έγινε το ίδιο αργότερα με τον Γέντβαι και όλο αυτό ίσως επηρέασε ώστε να «κόψουν» και οι υπόλοιποι. Διαχείριση έκαναν οι «πράσινοι» και το πήγαν σβηστά έως το φινάλε.

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 2-1

Σκόρερ: 4′ Πελίστρι, 32′ Μπακασέτας – 50′ Αθανασίου

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ρουί Βιτόρια): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γέντβαϊ (72’ Πάλμερ-Μπράουν), Μλαντένοβιτς, Μπακασέτας (86’ Ζέκα), Τσέριν, Ουναϊ (53’ Μαξίμοβιτς), Πελίστρι (86’ Νίκας), Γερεμέγεφ, Μαντσίνι (72’ Λημνιός).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Κοσέλεφ, Μουντές, Σταυρόπουλος, Μπρόρσον (62’ Τσακμάκης), Πομόνης (62’ Τζοβάρας), Τσιγγάρας, Καραμάνης, Καλοσκάμης (72’ Μπακού), Ουάρντα (46’ Ουεντραόγκο), Αθανασίου, Φαν Βέερτ (61’ Καρλίτος).

ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΝΟΥΣ

Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Μεντιλίμπαρ : Η μόνη ένσταση για Μάνσα στον Ολυμπιακό

Μεντιλίμπαρ : Η μόνη ένσταση για Μάνσα στον Ολυμπιακό

Για ποιο λόγο ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μπορεί να κάνει δεύτερες σκέψεις για τον Γκουστάβο Μάνσα στον Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ανεβάζει την προσφορά του για τον Πάμπλο Μαφέο!

Παναθηναϊκός: Ανεβάζει την προσφορά του για τον Πάμπλο Μαφέο!

Θέλει να φέρει τον Μαφέο στην Ελλάδα!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ: Έτοιμος να αποχωρήσει ο Τσιμίκας – «Κοιτάζει» προς Νότιγχαμ Φόρεστ

Λίβερπουλ: Έτοιμος να αποχωρήσει ο Τσιμίκας – «Κοιτάζει» προς Νότιγχαμ Φόρεστ

Τελειώνει από τη Λίβερπουλ!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Έφυγε από τη Φενέρ και χάλασε τα σχέδια των οπαδών του Ολυμπιακού

Έφυγε από τη Φενέρ και χάλασε τα σχέδια των οπαδών του Ολυμπιακού

Ο Άλαν Σεν-Μαξιμέν αποχώρησε από τη Φενερμπαχτσέ και, αντί για Ολυμπιακό, υπέγραψε στην Κλαμπ Αμέρικα. Η υποδοχή στο Μεξικό και το απολογιστικό της καριέρας του στην Τουρκία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Συμφωνία για Γιακουμάκη – Έρχεται Ελλάδα ο παίκτης!

ΠΑΟΚ: Συμφωνία για Γιακουμάκη – Έρχεται Ελλάδα ο παίκτης!

Τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ έχουν πάρει… φωτιά!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ζαφείρης: Ο ΠΑΟΚ δε θέλει απλά έναν από τους πιο ποιοτικούς Έλληνες χαφ, αλλά τον ακριβότερο παίκτη στο πρωτάθλημα Τσεχίας!

Ζαφείρης: Ο ΠΑΟΚ δε θέλει απλά έναν από τους πιο ποιοτικούς Έλληνες χαφ, αλλά τον ακριβότερο παίκτη στο πρωτάθλημα Τσεχίας!

Αν έρθει ο Ζαφείρης θα το ανεβάσει επίπεδο τον ΠΑΟΚ!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Η εντολή από… ψηλά για τον Φαμπιάνο!

Άρης: Η εντολή από… ψηλά για τον Φαμπιάνο!

Τι έγινε με τον Φαμπιάνο στο παιχνίδι με την Αράζ;

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Σαχτάρ: Νέα πρόταση της Φούλαμ για Κέβιν πριν τον Παναθηναϊκό – Στα 50 εκατ. οι απαιτήσεις της

Σαχτάρ: Νέα πρόταση της Φούλαμ για Κέβιν πριν τον Παναθηναϊκό – Στα 50 εκατ. οι απαιτήσεις της

Η Φούλαμ θέλει τον Κέβιν και θα κάνει τα πάντα για να τον πάρει.

Ποδόσφαιρο
ΑΕΚ: ΑΕΚ: Θα είναι θέμα αν δεν παίξει πάλι ο Πενράις

ΑΕΚ: Θα είναι θέμα αν δεν παίξει πάλι ο Πενράις

Η ΑΕΚ έχει ποντάρει σε χρόνο και χρήμα στον Πενράις και αν δεν παίξει στη ρεβάνς με τον Άρη Λεμεσού, θα είναι θέμα

ΑΕΚ