Τρίτη 7 Ιουλίου 2026
Sportime

Παναθηναϊκός: Υπάρχει κόντρα Αράο - Μπακασέτα;

Το στιγμιότυπο που σήκωσε συζήτηση μετά το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού.

Λευτέρης Παυλίδης 2 λεπτά ανάγνωσης
Ο Αράο λείπει. Και δεν παίζει όχι επειδή δεν πέφτει οικονομικά. Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να ανέβει πάνω από το 1 εκατομμύριο.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Μία μεγάλη νίκη πήρε ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο με το γκολ του Γουίλιαν Αράο. Το πανηγύρισε με την ψυχή του ο Ρούι Βιτόρια.

Δεν ήταν μόνο ο Πορτογάλος τεχνικός. Όλος ο πάγκος μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έγινε ένας χαμός. Ήταν το χρονικό σημείο τέτοιο που όλοι ξέσπασαν. Δείγμα της πίεσης που υπάρχει.

Μόνο που βλέποντας κανείς τους πανηγυρισμούς, ο Αράο πάει προς τη γωνία του κόρνερ και τον ακολουθούν σχεδόν οι πάντες. Ποιος έχει μείνει και πανηγυρίζει σε πρώτη φάση αλλού; Ο δημιουργός του γκολ.

Ο Τάσος Μπακασέτας πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή και έκανε τη διαφορά. Η μπαλιά του είναι εξαιρετική. Είχε τόσα σώματα μπροστά του και την έδωσε ακριβώς εκεί που έπρεπε!

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας μετά το γκολ ύψωσε τις γροθιές του. Ο Αράο πέρασε προς τα εκεί και ούτε που τον κοίταξε. Ήταν η ένταση της στιγμής; Ίσως! Ωστόσο, όλο αυτό άνοιξε μία συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κάποιοι πιθανόν να έκαναν αυτές τις σκέψεις λόγω και του επεισοδίου που είχε γίνει λίγο καιρό πριν με τους Αράο και Φώτη Ιωαννίδη. Ο δεύτερος κατά δήλωση του Μπακασέτα είναι η αδυναμία του.

Πάντως για όλη αυτή την παραφιλολογία υπάρχει και ένα ακόμη στιγμιότυπο. Ακριβώς πριν γυρίσουν πίσω από τη σέντρα οι «πράσινοι» για να αρχίσει ξανά το ματς μετά το 1-2, Αράο και Μπακασέτας είχαν έναν στιγμιαίο πανηγυρισμό.

ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΝΟΥΣ

Οι πανηγυρισμοί μετά το Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός 1-2

Επίσης σε κατηγορίες: Super League ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Λευτέρης Παυλίδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα