Παναθηναϊκός: Ο Αϊτόρ τους έβγαλε στη σέντρα
Έκθετος ο Παναθηναϊκός με την απόφαση που πήρε σχετικά με τον Αιτόρ.
Την ώρα που ο Παναθηναϊκός δεν έχει τις λύσεις που θα ήθελε στις θέσεις των εξτρέμ, ο Αϊτόρ πετάει στην Κύπρο με την ΑΕΚ Λάρνακας.
Δεδομένου ότι μετά τον σοβαρό τραυματισμό του δεν είχε ποτέ πολύ χρόνο συμμετοχής, όταν πήγε στην Κύπρο του πήρε λίγο για να βρει τα πατήματά του. Ωστόσο, από τη στιγμή που το κατάφερε, όλα πήραν τον δρόμο τους.
Φέτος πραγματοποιεί μία γεμάτη σεζόν με την ΑΕΚ Λάρνακας. Έχει συνολικά 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με έντεκα τέρματα και πέντε ασίστ! Σκόραρε και στην αναμέτρηση της Κυριακής (16/3) με την Ομόνοια με κοντινή κεφαλιά. Έτσι έδωσε στην ομάδα του έναν πολύτιμο βαθμό.
Ο Αϊτόρ είναι και πάλι καλά και εκθέτει όσους τον άφησαν το καλοκαίρι ελεύθερο. Όχι μόνο δεν έβαλαν κάποια χρήματα στα ταμεία τους οι «πράσινοι», αλλά έβγαλαν κιόλας για να του δώσουν αποζημίωση.
Τόσους μήνες μετά η συζήτηση είναι για το αν ο Παναθηναϊκός έπρεπε να έχει έναν ακόμη αριστερό εξτρέμ. Αυτόν που είχε, δηλαδή, και τον άφησε να φύγει με αποτέλεσμα να μείνει με τον Ντανιέλ Μαντσίνι και τον Δημήτρη Λημνιό.
Η μέρα με τη νύχτα είναι ο Αϊτόρ με τους συγκεκριμένους δύο παίκτες. Μία ακόμη έμπνευση του Γιάννη Παπαδημητρίου που γύρισε μπούμερανγκ πριν καν τελειώσει η σεζόν.