Παναθηναϊκός: Όλος ο Ερασιτέχνης στη Λεωφόρο για τη νέα σεζόν
Media Day και αγιασμός για όλο τον Ερασιτέχνη.
Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος συγκέντρωσε τη Δευτέρα στη Λεωφόρο αθλητές, προπονητές και στελέχη από όλα τα τμήματά του, σε μια κοινή εκκίνηση για τη σεζόν 2026-27.
Η ημέρα άρχισε στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» με συνέντευξη Τύπου, όπου εκπρόσωποι των ομάδων μίλησαν για τους στόχους της χρονιάς. Ακολούθησε η Media Day, με φωτογραφίσεις και παρουσία των τμημάτων του Ερασιτέχνη, πριν το πρόγραμμα περάσει στους καθιερωμένους αγιασμούς.
Στις 18:30 έγινε ξεχωριστός αγιασμός για τα τμήματα ΑμεΑ στην αίθουσα «Κώστας Μπάτραλης» στη Θύρα 12. Στις 19:00 ακολούθησε ο αγιασμός των υπόλοιπων τμημάτων στο «Παύλος Γιαννακόπουλος», με τη διοίκηση και τους αθλητές να βρίσκονται μαζί στον ίδιο χώρο.
Το κλίμα είχε και αγωνιστικό μήνυμα. Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ που μπαίνει στη χρονιά ως νταμπλούχος και με συμμετοχή στο Champions League, κράτησε χαμηλούς τόνους και ζήτησε «εγκράτεια, υπομονή και όχι μεγάλα λόγια».
Η κοινή παρουσία τόσων διαφορετικών τμημάτων έδωσε στην εκδήλωση χαρακτήρα πραγματικής έναρξης της χρονιάς. Η βραδιά έκλεισε πιο χαλαρά, όταν ο ιερέας που τέλεσε τον αγιασμό δοκίμασε ένα τρίποντο από τα 6,75 μέτρα. Δεν μπήκε, αλλά έδωσε το πιο χαμογελαστό στιγμιότυπο μιας ημέρας που έφερε ολόκληρο τον Ερασιτέχνη μαζί πριν μπουν τα τμήματα στο κυρίως μέρος των υποχρεώσεών τους.
