Παναθηναϊκός: Προπόνηση σε δύο γκρουπ και αποθεραπεία μετά το φιλικό
Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του στο Άπελντοορν με προπόνηση σε δύο γκρουπ και αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν στο φιλικό.
Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του στο Άπελντοορν, με την προπόνηση της Πέμπτης να γίνεται υπό καταρρακτώδη βροχή.
Το πρόγραμμα χωρίστηκε σε δύο γκρουπ, κάτι απόλυτα λογικό μετά το φιλικό της προηγούμενης ημέρας. Όσοι αγωνίστηκαν για ένα ημίχρονο ή περισσότερο ακολούθησαν αποθεραπεία, ώστε να διαχειριστούν την επιβάρυνση.
Οι υπόλοιποι παίκτες δούλεψαν πιο κανονικά, ξεκινώντας με προθέρμανση και συνεχίζοντας με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας. Ο Παναθηναϊκός δείχνει ότι χτίζει σταδιακά ρυθμό, με έμφαση στην ένταση, την τακτική και τη σωστή διαχείριση των παικτών.
Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Παρασκευής.
