Sportime

Παναθηναϊκός: «Σκάλωνε» στο τιμ!

Στα μέλη του τεχνικού τιμ του Χρήστου Κόντη ευθύνεται η αργοπορία στην επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Χρήστο Κόντη.

Agent Greek 1 λεπτά ανάγνωσης
Με μια μικρή καθυστέρηση ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός την επιστροφή του Χρήστου Κόντη στον πάγκο του τριφυλλιού. 
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Με μια μικρή καθυστέρηση ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός την επιστροφή του Χρήστου Κόντη στον πάγκο του τριφυλλιού.

H επιστροφή Κόντη στον Παναθηναϊκό καθυστέρησε κάτι μέρες. Εν τέλει οι δύο πλευρές τα βρήκαν και θα είναι στον πάγκο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το Sportime έγραψε ότι δεν ήταν τόσο τελειωμένο του Κόντη και όντως δεν ήταν. Αλλιώς θα είχε ανακοινωθεί από την περασμένη Τρίτη και θα ήταν στον πάγκο και στο ματς Κυπέλλου με την Καλλιθέα.

Γιατί καθυστέρησε να κλείσει το deal; Το έχουμε κι αυτό. Η συμφωνία σκάλωνε στο τιμ του Κόντη και στους συνεργάτες του. Ο Έλληνας κόουτς είχε ζητήσει να φέρει συγκεκριμένα πρόσωπα μαζί του Παναθηναϊκό.

Δύο βοηθούς, γυμναστή, αναλυτή και προπονητή τερματοφυλάκων. Τελικά από το τιμ που ανακοινώθηκε, απουσίαζε το όνομα του Διονύση Χιώτη τον οποίο ήθελε να φέρει ο Κόντης στον Παναθηναϊκό.

Στα υπόλοιπα, εξ αρχής υπήρξε συμφωνία. Ο Κόντης επιστρέφει ως υπηρεσιακός προπονητής για… όσο και όταν ο Παναθηναϊκός κλείσει τον προπονητή ο Κόντης ανεξάρτητα από τους συνεργάτες του νέου τεχνικού, θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για τον Κοντοέ!

Επίσης σε κατηγορίες: Super League ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Agent Greek

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα