ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Σοκ με τον Ιωαννίδη

Πάγωσαν στον Παναθηναϊκό με τον Φώτη Ιωαννίδη.
Παναθηναϊκός: Σοκ με τον Ιωαννίδη

Όλα τα είχε ο Παναθηναϊκός, αυτό του έλειπε! Ο Φώτης Ιωαννίδης θα μείνει εκτός για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα.

Ο Έλληνας επιθετικός χτύπησε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Έσφιξε τα δόντια για να συνεχίσει, αλλά δεν έβγαλε ούτε το ημίχρονο.

Λίγο πριν το τέλος του έπεσε στο έδαφος. «Δεν μπορώ» η ατάκα που ξεστόμισε με τον Τάσο Μπακασέτα να τον κοιτάει. Πήγε δίπλα του και ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος του είχε κάνει ένα φάουλ νωρίτερα και είχε πάρει κάρτα, για να τον παρηγορήσει.

Συμπαίκτες και στην Εθνική ομάδα όλοι τους. Γνωρίζουν πως ακολουθούν δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια με Αγγλία και Ιρλανδία. Όλα δείχνουν πως τα χάνει αμφότερα ο Ιωαννίδης.

Όπως ενημέρωσε ο Παναθηναϊκός, ο Ιωαννίδης έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό. Θα κάνει μαγνητική. Τότε θα φανεί το μέγεθος του προβλήματος.

Το σίγουρο είναι πως θα μείνει εκτός για ένα χρονικό διάστημα. Το θετικό για τους «πράσινους» είναι πως ακολουθεί η διακοπή. Ωστόσο, μετά από αυτή έχουν σημαντικά παιχνίδια να δώσουν.

Το πρώτο είναι αυτό στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ. Το αμέσως επόμενο εκείνο με την Τσέλσι για το Conference League. Ακολουθεί ο αγώνας με τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Θα είναι μεγάλο πρόβλημα εάν ο αρχηγός του «τριφυλλιού» δεν δώσει το παρών σε αυτές τις αναμετρήσεις.






Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΑΕΚ: ΑΕΚ: Αυτός είναι ο προπονητής που τσέκαρε ο Ριμπάλτα

ΑΕΚ: Αυτός είναι ο προπονητής που τσέκαρε ο Ριμπάλτα

Στην ΑΕΚ όλα είναι ανοικτά για την παραμονή ή όχι του Αλμέιδα και ο Ριμπάλτα όπως είναι λογικό τσεκάρει περιπτώσεις προπονητών

ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο: Super League 1: «Καθαρίζει» ο Άρης – Για όποιες ελπίδες ο Αστέρας Τρίπολης!

Super League 1: «Καθαρίζει» ο Άρης – Για όποιες ελπίδες ο Αστέρας Τρίπολης!

Όλα τα… μάτια στο Περιστέρι!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τι θα γίνει με Αλμέιδα, το μέλλον του Βιετέσκα και οι εξελίξεις με Ορτέγκα!

Τι θα γίνει με Αλμέιδα, το μέλλον του Βιετέσκα και οι εξελίξεις με Ορτέγκα!

Δυναμική εκκίνηση για τα Παρασκήνια του Sportime, με αποκαλύψει για Ματίας Αλμέιδα, Ματέους Βιετέσκα και Φρανσίσκο Ορτέγκα.

Ποδόσφαιρο
World Football: Η χειρότερη εμφάνιση του Μαραντόνα σε Μουντιάλ; Όλα όσα έγιναν στην Ισπανία το ’82…

Η χειρότερη εμφάνιση του Μαραντόνα σε Μουντιάλ; Όλα όσα έγιναν στην Ισπανία το ’82…

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έκανε το ντεμπούτο του σε Παγκόσμιο Κύπελλο το 1982, στην Ισπανία. Η παρουσία του, όμως, δεν ήταν αντάξια της λάμψης του και κατέληξε σε έναν από τους πιο άδοξους αποκλεισμούς της Αργεντινής.

World Football
World Football: Ρόμπερτ Προσινέτσκι: Ο μοναδικός που σκόραρε σε Μουντιάλ για δύο διαφορετικές χώρες

Ρόμπερτ Προσινέτσκι: Ο μοναδικός που σκόραρε σε Μουντιάλ για δύο διαφορετικές χώρες

Γεννημένος στη Γερμανία, αλλά χωρίς να παίξει ποτέ γι' αυτήν. Ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι έγραψε ιστορία σκοράροντας σε δύο Μουντιάλ για δύο διαφορετικές χώρες—και καμία δεν ήταν η πατρίδα του.

World Football
Ποδόσφαιρο: Φιέστα Ολυμπιακού : Ο Μεντιλίμπαρ ζήτησε λιτότητα

Φιέστα Ολυμπιακού : Ο Μεντιλίμπαρ ζήτησε λιτότητα

Δεν θέλει πολλές φανφάρες ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη φιέστα κατάκτησης πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ. Κάτι απλό…

Ποδόσφαιρο
World Football: Ρομάριο: Ο τελευταίος μπαλαδόρος που δεν πρόλαβε να πει το τελευταίο του αντίο

Ρομάριο: Ο τελευταίος μπαλαδόρος που δεν πρόλαβε να πει το τελευταίο του αντίο

Ο μικρόσωμος Βραζιλιάνος που έγινε ο φόβος και ο τρόμος κάθε άμυνας. Ο MVP του Μουντιάλ 1994 δεν ξαναφόρεσε ποτέ τη φανέλα της «σελεσάο» σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

World Football
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ μεταγραφές : Πρώτο μέλημα ο αριστερός μπακ…

ΠΑΟΚ μεταγραφές : Πρώτο μέλημα ο αριστερός μπακ…

Στις μεταγραφές του ο ΠΑΟΚ πρέπει να κινηθεί και να γεμίσει το ρόστερ του, ειδικά στη θέση του αριστερού μπακ πίσω από τον Μπάμπα

Ποδόσφαιρο
ΠαραFootball: «Μόνο για τις φανέλες τον πήραν»: Και μετά… έγινε θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Μόνο για τις φανέλες τον πήραν»: Και μετά… έγινε θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το 2005, ο Παρκ Τζι-σούνγκ έγινε ο πρώτος Νοτιοκορεάτης που πάτησε Premier League. Πολλοί τον είδαν σαν «marketing κίνηση» για να πουλήσει η United φανέλες στην Ασία. Όμως αυτός είχε άλλα σχέδια…

ΠαραFootball