Sportime

Παναθηναϊκός: Το τηλέφωνο στον Νούνο Εσπιρίτο Σάντο!

Μέσω Ζόζε Μέντες το τηλεφώνημα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού στον Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Agent Greek 1 λεπτά ανάγνωσης
Παναθηναϊκός: Νούνο Εσπίριτο Σάντο
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Το όνομα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο που έγραψε το Sportime, δεν προέκυψε τυχαία στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Ήταν ένα από τα πρώτα ονόματα που έπαιξαν ουσιαστικά για τους πράσινους.

Ελάχιστοι γνωρίζουν ή θυμούνται ότι έχει και πράσινο παρελθόν ο Πορτογάλος τεχνικός που εργαζόταν μέχρι πρότινος στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ήταν στο τιμ του Ζεσουάλντο Φερέιρα. Οπότε ξέρει καλά το περιβάλλον της ομάδας.

Από τότε έχει περάσει μια γεμάτη δεκαετία κι έχουν αλλάξει πολλά. Τόσο στο DNA της ομάδας όσο και στη δική του καριέρα. Πλέον είναι πολύ πιο δύσκολο να φέρει ο Παναθηναϊκόςέναν τέτοιο προπονητή, αλλά μία πρώτη προσπάθεια την έκαναν ήδη.

Το βράδυ της Δευτέρας, στελέχη του «τριφυλλιού» μίλησαν με το γραφείο του Ζόσε Μέντες. Πιθανώς και με τον ίδιο τον μεγαλοατζέντη. Αυτός εκπροσωπεί τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο κι έτσι οι πράσινοι πήραν ένα πρώτο feedback.

Δίχως αυτό να σημαίνει κάτι παραπάνω φυσικά. Πάντως η πρώτη επαφή και εκδήλωση ενδιαφέροντος έχει ήδη γίνει.

Επίσης σε κατηγορίες: Super League ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Agent Greek

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα