ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Δύο Έλληνες, ένας συνδυασμός, μια γκολάρα ο Ιωαννίδης (vid)
Στην ενδεκάδα του ο Παναθηναϊκός είχε δύο Έλληνες: Ιωαννίδης και Κώτσιρας. Αυτοί συνδυάστηκαν σε μια γκολάρα κόντρα στη Βιγιαρεάλ!![Δύο Έλληνες, ένας συνδυασμός, μια γκολάρα ο Ιωαννίδης (vid)](https://www.sportime.gr/wp-content/uploads/2023/09/oannidis-kotsiras.jpg)
Ο Παναθηναϊκός είχε δύο Έλληνες στην αρχική ενδεκάδα που επέλεξε για την αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Αυτοί ήταν που συνδυάστηκαν για έναν υπέροχο γκολ. Ο Κώτσιρας σέρβιρε, ο Ιωαννίδης σκόραρε μια γκολάρα.
Τα τελείωμα που κάνει ο Φώτης Ιωαννίδης αμέσως μετά την εξαιρετική κάθετη από τον Γιάννη Κώτσιρα είναι σεμιναριακού επιπέδου. Τρομερό ένστικτό σκόρερ, φοβερή η σεζόν που κάνει ο Έλληνας σέντερ φορ του Παναθηναϊκού.