ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πιστεύει στην ανατροπή ο Σένκεφελντ

Δείτε τι δήλωσε ο «βράχος» της άμυνας του Παναθηναϊκού για τα προημιτελικά του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ
Πιστεύει στην ανατροπή ο Σένκεφελντ

Σένκεφελντ: Δήλωσε ότι πιστεύει στην ανατροπή επί του ΠΑΟΚ, με φόντο τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά ο Ολλανδός αμυντικός είπε στη Νova:

-Τι δεν πήγε καλά στο ματς με τον ΠΑΟΚ; Πιστεύεις ότι μπορεί να γίνει η μεγάλη ανατροπή;

«Φυσικά μπορούμε, παίζουμε στην έδρα μας και με κάποιες αλλαγές στην τακτική και με πίεση μπορούμε να είμαστε διαφορετικοί και να κάνουμε τη μεγάλη διαφορά.

Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα κι εμείς στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Πρέπει να δούμε το βίντεο και να δούμε τί πρέπει να κάνουμε διαφορετικά.

Για τον εαυτό μου ξέρω ήδη τι δεν πήγε καλά για την ομάδα. Πάμε για την ανατροπή και πάντα πιστεύουμε στην ομάδα. Όλοι πιστεύουν και αυτό είναι το πρώτο βήμα».

-Ήσασταν εκνευρισμένοι μετά τη φάση του πέναλτι;

«Δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτά τα πράγματα επειδή δεν είναι στις δυνατότητές μου να το αλλάξω. Ασχολούμαι μόνο με ό,τι μπορώ να αλλάξω εγώ. Φυσικά και έχω γνώμη, δεν νομίζω να είναι πέναλτι, αλλά δεν μπορώ να το αλλάξω αυτό, δεν είναι στις δυνατότητές μου, εγώ μπορώ μόνο να δουλεύω σκληρά και να κάνω τα σωστά στο γήπεδο. Ό,τι έγινε, έγινε και πάμε παρακάτω».

-Μήπως έπαιξε ρόλο και η κούραση, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο παρατηρήθηκε έλλειψη ενέργειας;

«Σίγουρα έχουμε πολλά παιχνίδια, αλλά ο Παναθηναϊκός θέλει να είναι ψηλά και δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την κούραση. Πρέπει να ανταποκριθούμε, κάναμε κάποια λάθη, πρέπει να βελτιωθούμε και πραγματικά δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι την Τετάρτη».

-Τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να έρθει η σπουδαία ανατροπή; Περιμένετε ανάλογη ατμόσφαιρα με το ματς του πρωταθλήματος;

«Πρώτον πρέπει η ομάδα να πιστέψει και εν συνεχεία να σκοράρουμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο ή μέχρι το 60ό λεπτό της αναμέτρησης, ώστε στη συνέχεια να έχουμε τη μεγάλη ευκαιρία. Πρέπει να παίξουμε με πάθος και με καλή πίεση, καθώς στην άμυνα έχουν πρόβλημα στη μεγάλη πίεση και πρέπει να επαναλάβουμε μια εμφάνιση με αυτή του πρωταθλήματος. Οι οπαδοί είναι επίσης πολύ σημαντικοί για μας. Είναι ο δωδέκατός μας παίκτης και είναι πολύ σημαντικοί για να πετύχει ο σύλλογος ό,τι επιθυμεί».

-Πόσο επηρεάζει η ήττα, η προσπάθεια και το ταξίδι το επόμενο ματς με την ΑΕΚ και σωματικά και πνευματικά;

«Πιστεύω θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι. Σαν παίκτης και άνθρωπος του αθλητισμού, το να κερδίζεις ή να χάνεις δεν αλλάζει την προσέγγισή σου. Πρέπει να είμαστε δυνατοί, να έχουμε αυτοπεποίθηση σε κάθε παιχνίδι. Ωστόσο δεν είμαστε και ρομπότ, θα έρθουν και παιχνίδια που δε θα παίξεις τέλεια, όμως πρέπει πάντα να βρίσκουμε τρόπο να κερδίζουμε τα παιχνίδια».

-Ποια η γνώμη σου για την ΑΕΚ;

«Σίγουρα έχουν ποιότητα, νομίζω ότι θα είναι ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ανταγωνιστικές ομάδες, αλλά στο τέλος της ημέρας θέλω τους τρεις βαθμούς για να είμαι χαρούμενος».

Κύρκος: «Δεν ήταν πέναλτι»

-Πού θα κριθεί αυτό το ντέρμπι;

«Νομίζω ότι θα έχουμε τις ευκαιρίες μας. Θα πρέπει να είμαστε καλοί ανασταλτικά γιατί μπροστά έχουν ποιότητα. Οπότε αν είμαστε δυναμικοί στην άμυνα, θα μας δοθούν οι ευκαιρίες και είμαι σίγουρος ότι οι επιθετικοί μας θα σκοράρουν και θα κερδίσουμε το παιχνίδι».

-Αισθάνεσαι πιο άνετα πλέον στις προπονήσεις, μιας και έχεις συμπαίκτη που μιλά ολλανδικά (σ.σ. Αγιούμπ);

«Είναι ένας μόνο παίκτης που μιλάει ολλανδικά, με όλους τους άλλους μιλάω αγγλικά οπότε δε με νοιάζει τί γλώσσα μιλάμε».

-Βοηθάς τον Αγιούμπ στην προσαρμογή του;

«Ναι, φυσικά προσπαθώ να τον βοηθήσω για να μάθει πράγματα για την ομάδα και τη χώρα και τους ανθρώπους της. Νομίζω προσαρμόζεται γρήγορα και είναι πολύ χαρούμενος».

-Περίμενες να προσαρμοστείς τόσο γρήγορα και να αποκτήσεις τον ηγετικό ρόλο που έχεις στην ομάδα;

«Οι Έλληνες είναι πραγματικά καλοί άνθρωποι, όπως και οι άνθρωποι της ομάδας είναι εξαιρετικοί όλοι απέναντί μου. Οπότε αν έχεις πίστη και σκληρή δουλειά τότε σίγουρα τα αποτελέσματα θα είναι θετικά».

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός : Όσο δεν βρίσκει Μαουρίτσιο Σάρι…

Παναθηναϊκός : Όσο δεν βρίσκει Μαουρίτσιο Σάρι…

Έχει ελπίδες παραμονής ο Ρουί Βιτόρια στον Παναθηναϊκό ελλείψει καλύτερων στην αγορά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Αυτά ισχύουν για τον προπονητή!

Παναθηναϊκός: Αυτά ισχύουν για τον προπονητή!

Τι θα κάνει τελικώς ο Παναθηναϊκός!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ είδε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης

Πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ είδε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης

Ανέλυσε τις δύο επίμαχες φάσεις του αγώνα ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, καταλήγοντας πως στο σπρώξιμο στον Σβιντέρσκι υπήρχε λόγος για καταλογισμό πέναλτι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Άλλος το όνομα, άλλος τη χάρη!

Παναθηναϊκός: Άλλος το όνομα, άλλος τη χάρη!

Ο Τάκης Φύσσας λειτουργεί ως διεθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος στο «τριφύλλι».

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Δεν βάζουν το χέρι τους στη φωτιά για Βιτόρια!

Παναθηναϊκός: Δεν βάζουν το χέρι τους στη φωτιά για Βιτόρια!

Γιατί στον Παναθηναϊκό δεν βάζουν το χέρι τους στη φωτιά για την παραμονή του Βιτόρια.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τρίζει η καρέκλα προπονητή του Big 4 που φαινόταν σίγουρος

Τρίζει η καρέκλα προπονητή του Big 4 που φαινόταν σίγουρος

Η θέση του προπονητή αυτού λόγω εικόνας και αποτελέσματος φαινόταν σίγουρη αλλά μάλλον δεν είναι

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ο Βιτόρια θέλει δικό του τερματοφύλακα!

Παναθηναϊκός: Ο Βιτόρια θέλει δικό του τερματοφύλακα!

Ο Ρουί Βιτόρια θέλει να φέρει τερματοφύλακα από την πατρίδα του στον Παναθηναϊκό!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Τάκη Φύσσα!

Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Τάκη Φύσσα!

Ποιος ανέλαβε τη θέση του;

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης Γάτας: Τραγικός ο Παναθηναϊκός – Φωνές ο Βιτόρια στα αποδυτήρια!

Άρης Γάτας: Τραγικός ο Παναθηναϊκός – Φωνές ο Βιτόρια στα αποδυτήρια!

Τι ανέφερε ο Άρης Γάτας για τον ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός;

Ποδόσφαιρο