Sportime

Πανσερραϊκός: Μπήκαν στη σελίδα μετά το 8-1 από την ΑΕΚ και είδαν αυτό

Το 8-1 στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν πέρασε χωρίς αντίδραση από τον Πανσερραϊκό. Λίγες ώρες αργότερα, μία αλλαγή στα social media της ομάδας προκάλεσε αίσθηση.

Βαγγέλης Λάσκαρης 1 λεπτά ανάγνωσης
Βαρύ έπεσε στον Πανσερραϊκό το 8-1 από την ΑΕΚ
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Βαρύ ήταν το βράδυ για τον Πανσερραϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και η επόμενη κίνηση της ομάδας στα social media ήταν τέτοια που δύσκολα θα περνούσε απαρατήρητη.

Η ΑΕΚ ήταν καταιγιστική και έφτασε στο εντυπωσιακό 8-1, με τους Σερραίους να γνωρίζουν μία από τις πιο δύσκολες ήττες τους τα τελευταία χρόνια.

Το αποτέλεσμα από μόνο του ήταν αρκετό για να προκαλέσει αντιδράσεις. Μερικές ώρες αργότερα, όμως, όσοι επισκέφθηκαν την επίσημη σελίδα του Πανσερραϊκού στο Facebook αντίκρισαν μία διαφορετική εικόνα.

Το γνώριμο έμβλημα των «λιονταριών» είχε αλλάξει όψη. Η ομάδα επέλεξε μαύρο φόντο με κόκκινες λεπτομέρειες, «μαυρίζοντας» ουσιαστικά το σήμα της μετά τη συντριβή από την ΑΕΚ.

Χωρίς πολλά λόγια και χωρίς να χρειάζεται κάποια μεγάλη ανακοίνωση, η συγκεκριμένη αλλαγή ήταν αρκετή για να αποτυπώσει το κλίμα που άφησε πίσω του το 8-1.

Μία εικόνα, με άλλα λόγια, που είπε αρκετά για το πώς βίωσε ο Πανσερραϊκός μία βραδιά που σίγουρα θα θέλει να αφήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα πίσω του.

Επίσης σε κατηγορίες: ΑΕΚ Κύπελλο Ελλάδας

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βαγγέλης Λάσκαρης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα