ΠΑΟΚ: Χάνει «πόντους»!
Ποιος Έλληνας, μεταγραφικός στόχος, χάνει θέσεις στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ έχει στη μεταγραφική του λίστα τον Τσάπρα, αλλά υπάρχει η σκέψη να κινηθεί για κάτι πιο «δυνατό» το καλοκαίρι.
Είναι γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει χάσει το ελληνικό στοιχείο που τον διέκρινε. Ίσως και συγκυριακά, όμως αυτή είναι η πραγματικότητα. Στη μεταγραφική λίστα του καλοκαιριού, είναι αλήθεια ότι υπάρχουν ονόματα αρκετών Ελλήνων παικτών σε σχετικά μικρές ηλικίες.
Πάντως όσο περνάει ο καιρός, φαίνεται πως στον δικέφαλο αναθεωρούν τις απόψεις τους για ορισμένους εξ΄ αυτών. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Τριαντάφυλλος Τσάπρας. Ο 23χρονος αμυντικός του Λεβαδειακού έχει χάσει τελευταία πόντους στην Τούμπα και δεν φαίνεται πως θα βρίσκεται ανάμεσα στις πρώτες επιλογές.
Ο λόγος έχει να κάνει με τις… βλέψεις που έχουν στον ΠΑΟΚ για κάτι πολύ καλύτερο στη δεξιά πτέρυγα, ειδικά στην περίπτωση που αποχωρήσει οριστικά ο Ότο. Στον ΠΑΟΚ έχουν καταλήξει πως για να κάνει πάλι η ομάδα πρωταθλητισμό πρέπει να ψάξει ακόμη και δεξί μπακ από το πάνω ράφι.
Από την άλλη, ορισμένοι που μάλλον έχουν καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα, απέρριπταν και τον Σιώπη πριν μερικούς μήνες και τώρα μάλλον χτυπάνε το κεφάλι τους. Ο Τσάπρας πάντως δεν βγαίνει εντελώς από τη λίστα. Απλώς πάει πιο πίσω. Ειδικά αν ο Γιάννης Κομπότης δεν αλλάξει άποψη περί του 1εκ. ευρώ ως τιμή εκκίνησης.