Sportime

ΠΑΟΚ: Οι μικροί που κέρδισαν τον Λίσι στην Ολλανδία

Η προετοιμασία στην Ολλανδία δεν έβγαλε μόνο αγωνιστικά συμπεράσματα για τον Αλέσιο Λίσι. Ανέδειξε και αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που δείχνουν έτοιμοι να διεκδικήσουν πιο ενεργό ρόλο.

Κωνσταντίνος Παυλίδης 1 λεπτά ανάγνωσης
Οι μικροί του ΠΑΟΚ δεν τα πήγαν άσχημα.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών ήταν ένα από τα μεγαλύτερα κέρδη του ΠΑΟΚ στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Ανέστης Μύθου συνέχισε να δείχνει την ευχέρειά του στο σκοράρισμα, δουλεύοντας καθημερινά στις τελικές προσπάθειες και δικαιώνοντας την εμπιστοσύνη του τεχνικού επιτελείου.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Χατισίδης παρουσιάστηκε πιο ώριμος και πιο έτοιμος σε σχέση με πέρυσι, ενώ θετικές εντυπώσεις άφησαν και οι Μπαταούλας, Κοσίδης, Μπέρδος και Ντούνγκα, οι οποίοι πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής και έδειξαν πως μπορούν να αποτελέσουν αξιόπιστες λύσεις.

Ο Αλέσιο Λίσι παρακολουθεί στενά την εξέλιξή τους, γνωρίζοντας πως η νέα αγωνιστική περίοδος θα απαιτήσει λύσεις από το ελληνικό στοιχείο και ποδοσφαιριστές κάτω των 21 ετών, τόσο για τις εγχώριες διοργανώσεις όσο και για τη διαχείριση του ρόστερ.

Με άλλα λόγια, οι νεαροί του ΠΑΟΚ δεν πήγαν στην Ολλανδία μόνο για... εμπειρίες. Αρκετοί από αυτούς επέστρεψαν έχοντας κερδίσει πόντους και δείχνοντας πως μπορούν να διεκδικήσουν ουσιαστικό ρόλο μέσα στη σεζόν.

Επίσης σε κατηγορίες: ΠΑΟΚ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Κωνσταντίνος Παυλίδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα