ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Με Μπακαγιόκο και ρόλο «έκπληξη» στον Τάισον από Λουτσέσκου, με Πιρόλα και Κωστούλα οι «ερυθρόλευκοι»

Με «εκπλήξεις» οι αρχικές ενδεκάδες του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός.
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Με Μπακαγιόκο και ρόλο «έκπληξη» στον Τάισον από Λουτσέσκου, με Πιρόλα και Κωστούλα οι «ερυθρόλευκοι»

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό σήμερα (10/11, 20:30) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League, με τους Ραζβάν Λουτσέσκου και Χοσέ Μεντιλίμπαρ να γνωστοποιούν τις ενδεκάδες των δύο ομάδων.

Ο Ρουμάνος τεχνικός των γηπεδούχων προχώρησε σε αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Μπακαγιόκο να επιστρέφει στη μεσαία γραμμή, ενώ έδωσε ρόλο δεκαριού στον Τάισον, με τον Μπράντον Τόμας να επιστρέφει στην κορυφή.

Από την άλλη, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», έδωσε φανέλα βασικού στον Πιρόλα, τον Κοστούλα, αλλά και τον Γκαρσία.

Ο Κοτάρσκι είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ Κόλεϊ, Λόβρεν, Ότο και Μπάμπα είναι η τετράδα στην άμυνα. Μπακαγιόκο και Οζντόεφ είναι το δίδυμο στη μεσαία γραμμή, ενώ Ζίβκοβιτς και Ντεσπόντοφ είναι στις δύο πλευρές, με τον Τάισον σε ρόλο δεκαριού. Τέλος, ο Μπράντον Τόμας βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, ο Τζολάκης κάθεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Κάρμο, Ρέτσο, Κοστίνια και Πιρόλα να αποτελούν την τετράδα στην άμυνα. Μουζακίτης και Γκαρσία είναι το δίδυμο στη μεσαία γραμμή, ενώ Τσικίνιο, Κοστούλας και Μαρτίνς είναι η τριάδα πίσω από τον Ελ Καμπί που βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Οι συνθέσεις στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λόβρεν, Κόλεϊ, Μπάμπα, Ότο, Οζντόεφ, Μπακαγιόκο, Ζίβκοβιτς, Τάισον, Ντεσπόντοφ και Μπράντον Τόμας

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Κοστίνια, Ρέτσος, Κάρμο, Πιρόλα, Ντάνι Γκαρθία, Μουζακίτης, Τσικίνιο, Ζέλσον Μαρτίνς, Κωστούλας, Ελ Κααμπί.

Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Ο Βίντα πως να φύγει τώρα

ΑΕΚ: Ο Βίντα πως να φύγει τώρα

Με όσα κάνει ο Βίντα η παραμονή του στην ΑΕΚ και πέρα από το καλοκαίρι δείχνει να είναι μια εξέλιξη που θα είναι λογική

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Η δύσκολη διαχείριση του Ταρέμι ακόμα και χωρίς Ελ Κααμπί και ο ρόλος του Γιάρεμτσουκ

Ολυμπιακός νέα: Η δύσκολη διαχείριση του Ταρέμι ακόμα και χωρίς Ελ Κααμπί και ο ρόλος του Γιάρεμτσουκ

Ο Μεχντί Ταρέμι δεν είναι εύκολος στη διαχείρισή του ακόμα και τώρα που θα απουσιάσει ο Ελ Κααμπί

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: UEFA Ranking και Champions League: Ποιος να το ‘λεγε πως ο Παναθηναϊκός με τη Σαχτάρ θα έφερνε μπελά στον Ολυμπιακό

UEFA Ranking και Champions League: Ποιος να το ‘λεγε πως ο Παναθηναϊκός με τη Σαχτάρ θα έφερνε μπελά στον Ολυμπιακό

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ μείωσε την απόσταση στη μάχη για το απευθείας εισιτήριο στη League Phase του Champions League, όμως ο Ολυμπιακός παραμένει σε θέση ισχύος.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Η Σαχτάρ ο νέος κίνδυνος για την απευθείας είσοδο στο Champions League

Ολυμπιακός νέα: Η Σαχτάρ ο νέος κίνδυνος για την απευθείας είσοδο στο Champions League

Ο Ολυμπιακός παραμένει ψηλά στη μάχη για απευθείας θέση στο Champions League 2026 με τον συντελεστή να παίζει καθοριστικό ρόλο .

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Πάλι ο Πνευμονίδης στον Ολυμπιακό Β’ – Ο Τσικίνιο του Ολυμπιακού Β’ – Λατρεία Ρούμπιο

Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Πάλι ο Πνευμονίδης στον Ολυμπιακό Β’ – Ο Τσικίνιο του Ολυμπιακού Β’ – Λατρεία Ρούμπιο

Πλέον Ολυμπιακός και Ολυμπιακός Β' λειτουργούν σε απόλυτη αρμονία και αυτό μόνο κερδισμένο τον Ολυμπιακό και τους νεαρούς παίκτες της ομάδας θα βγάλει.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Απίστευτο! Κανείς δεν ενημέρωσε παίκτες και προπονητή πόσα γκολ ήθελε ο Παναθηναϊκός στη Καβάλα!

Απίστευτο! Κανείς δεν ενημέρωσε παίκτες και προπονητή πόσα γκολ ήθελε ο Παναθηναϊκός στη Καβάλα!

Η… ανοργανωσιά σε όλο της το μεγαλείο στον Παναθηναϊκό. Οι παίκτες και ο προπονητής ενημερώθηκαν εκ των υστέρων για το ότι έπρεπε να σκοράρουν κι άλλα γκολ στην Καβάλα για να αποφύγουν εν τέλει Άρη και Ολυμπιακό!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός νέα: Ανάποδο πόδι, παίκτης άρρωστος, αρκεί να μην παίξει ο Μλαντένοβιτς…

Παναθηναϊκός νέα: Ανάποδο πόδι, παίκτης άρρωστος, αρκεί να μην παίξει ο Μλαντένοβιτς…

Δεν εμπιστεύεται τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς με τίποτε ο Ράφα Μπενίτεθ, προτιμώντας λύσεις εκτάκτου ανάγκης

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Σκασμένος ο Ποντένσε…

Ολυμπιακός : Σκασμένος ο Ποντένσε…

Ήθελε να παίξει ο Ποντένσε κόντρα στην Κηφισιά, ζορίστηκε να δείξει με τον Ηρακλή και την «πάτησε»…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γεμάτος προβλήματα ο Ολυμπιακός για την αναμέτρηση με την Κηφισιά

Γεμάτος προβλήματα ο Ολυμπιακός για την αναμέτρηση με την Κηφισιά

Έχει πολλά θέματα ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι με την Κηφισιά. Τι θα κάνει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ…

Ποδόσφαιρο