ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – Στεάουα 0-1: Ήττα – σοκ – Τα… θαλάσσωσε και βάζει δύσκολα στην ευρωπαϊκή του πορεία

Ήττα - σοκ από τον ΠΑΟΚ που παραμένει χωρίς βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές στο Europa League.
ΠΑΟΚ – Στεάουα 0-1: Ήττα – σοκ – Τα… θαλάσσωσε και βάζει δύσκολα στην ευρωπαϊκή του πορεία

ΠΑΟΚ – Στεάουα: Ο ΠΑΟΚ γνώρισε οδυνηρή ήττα στην Τούμπα με 0-1 από τη Στεάουα στο ματς που διεξήχθη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του League Phase του Europa League.

Ο Δικέφαλος αδυνατεί να σηκώσει… κεφάλι, μετρώντας τρεις σερί ήττες και δεύτερη στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ο Μπιρλιγκέα ήταν αυτός που πέτυχε το νικητήριο γκολ για τους φιλοξενούμενους.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν προχώρησε σε «εκπλήξεις», τοποθετώντας ωστόσο τον Ντεσπόντοφ στα δεξιά της μεσοεπιθετικής γραμμής αντί του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με τους Καμαρά και Οζντόεφ να είναι το δίδυμο στο κέντρο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ιδιαίτερα ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο, θέλοντας να επιβάλλουν το δικό τους ρυθμό και το κατάφεραν από τα πρώτα λεπτά. Κυρίως με τους Τάισον και Κωνσταντέλια έψαχναν τρόπους να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα, ενώ από τα δεξιά ο Ντεσπόντοφ προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί τα καλά του χτυπήματα.

Μάλιστα, ο Βούλγαρος στο 28ο λεπτό είχε και δοκάρι, με τον Δικέφαλο να στέκεται  για άλλη μία φορά άτυχος. Η πίεση των «ασπρόμαυρων» δεν σταμάτησε, «χτυπούσε» από όλες τις πλευρές, δίχως όμως να βρίσκει τη μεγάλη φάση.

Έτσι, κόντρα στη ροή του αγώνα και στην τελευταία φάση του ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, με τον Δικέφαλο να πληρώνει την κάκιστη αμυντική του αντίδραση και τον Μπιρλιγκέα από κοντά να κάνει το 0-1.

Χαρακτηριστικό της εικόνας του πρώτου μέρους είναι το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή 54%-46%, ενώ οι τελικές ήταν 14(2)-5(2).

Η πίεση του Δικεφάλου έγινε «ασφυκτική», με τους Ρουμάνους στο 55ο λεπτό να μένουν με παίκτη λιγότερο μετά από αποβολή του Ολάρου. Οι «ασπρόμαυροι» είχαν πέντε τελικές μέσα σε 15 λεπτά, όμως ατυχία, αστοχία και Τιρνοβάνου τους κρατούσαν στο μηδέν.

Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να «παγώσουν» το ρυθμό της αναμέτρησης, με συνεχόμενες καθυστερήσεις (σ.σ ο επόπτης έδειξε 10 λεπτά).

Παρά την «ασπρόμαυρη» πολιορκία και τις 27 τελικές, τίποτα δεν άλλαξε, με τον Δικέφαλο να γνωρίζει τη δεύτερή του ήττα στο θεσμό.






Γκολ: Μπιρλιγκέα 45+8’

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπάμπα, Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Σάστρε (Ζίβκοβιτς 70’), Καμαρά (Μπακαγιόκο 70’) ,Οζντόεφ (Σβαμπ 73’), Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ντεσπόντοφ (Σορετίρε 83’), Τσάλοφ (Τισουντάλι 70’).

Στεάουα Βουκουρεστίου: Ταρνοβάνου, Κρέτου, Ντάβα, Τανάσε (Οκτ. Ποπέσκου 64’), Τσουτ, Μπιρλιγκέα, Λιξάντρου (Ετζούμα 45+5’), Μ. Ποπέσκου, Μπαλούτα (Μικουλέσκου 46’), Ολάρου, Ραντούνοβιτς.

Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Το… έχασε με την Κηφισιά ο Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός νέα: Το… έχασε με την Κηφισιά ο Μεντιλίμπαρ

Ιστορία γράφει ο Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό, τον έχει αλλάξει επίπεδο, όμως... άνθρωπος είναι λάθη κάνει και αυτός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Πρώτη φορά τόση γκρίνια για τον Ροντινέι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης

Ολυμπιακός μεταγραφές: Πρώτη φορά τόση γκρίνια για τον Ροντινέι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης

Άλλες χρονιές ο Ροντινέι σε παιχνίδια όπως αυτό με την Κηφισιά θα έβγαζε... μάτια. Τώρα χάθηκε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Και τώρα χειμερινή μεταγραφική περίοδος – Ο εξτρέμ που χρειάζεται άμεσα

Ολυμπιακός μεταγραφές: Και τώρα χειμερινή μεταγραφική περίοδος – Ο εξτρέμ που χρειάζεται άμεσα

Δεν γίνεται να βγάλει τον δεύτερο γύρο ο Ολυμπιακός με αυτόν τον Στρεφέτσα και με τον Ζέλσον Μαρτίνς να μην... ξέρεις πότε θα βγάλει ξανά τραυματισμό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Κηφισιά: Ήταν πέναλτι στον Μπιανκόν;

Ολυμπιακός – Κηφισιά: Ήταν πέναλτι στον Μπιανκόν;

Ο Μπιανκόν μάλιστα, στάθηκε κατά την διάρκεια των δηλώσεών του μετά την αναμέτρηση, στη συγκεκριμένη απόφαση του διαιτητή.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Ο Στρεφέτσα δεν μπορεί το παιδί – Είναι κρίμα αλλά δεν βγαίνει η μεταγραφή

Ολυμπιακός νέα: Ο Στρεφέτσα δεν μπορεί το παιδί – Είναι κρίμα αλλά δεν βγαίνει η μεταγραφή

Πρέπει να καθαρίσει το μυαλό του, να συνειδητοποιήσει που βρίσκεται, να παίξει την μπάλα του και να αφήσει τους εγωισμούς και την διάθεση να δώσει απαντήσεις.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Έριξε την καρδάρα με το γάλα ο Ολυμπιακός και τώρα τρέχει

Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Έριξε την καρδάρα με το γάλα ο Ολυμπιακός και τώρα τρέχει

Ο Ολυμπιακός έχει πλέον να κυνηγήσει και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα βαθμούς.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Κηφισιά 1-1: Φέρτε πίσω τον Ελ Κααμπί

Ολυμπιακός – Κηφισιά 1-1: Φέρτε πίσω τον Ελ Κααμπί

Καταλυτικός ο Ελ Κααμπί στον αγωνιστικό προσανατολισμό του Ολυμπιακού, με τον Γιάρεμετσουκ και τον Ταρέμι να μην μπορούν να τον αντικαταστήσουν.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Κηφισιά: Πέντε φορές έπεσε κάτω ο Ραμίρες για καθυστέρηση

Ολυμπιακός – Κηφισιά: Πέντε φορές έπεσε κάτω ο Ραμίρες για καθυστέρηση

Πέρασε το μεγαλύτερο... μέρος του 2ου ημιχρόνου κάτω, καθώς όλο έπεφτε λόγω... τραυματισμού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Καμία σκέψη αγοράς!

ΠΑΟΚ: Καμία σκέψη αγοράς!

Ποιος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ χάνει το… στοίχημα της καθιέρωσης στον δικέφαλο.

Ποδόσφαιρο