ΠΑΟΚ

Conference League: Τα εισιτήρια που δικαιούται ο ΠΑΟΚ για το Βέλγιο και ο κίνδυνος τιμωρίας για την Τούμπα!

Ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει ακόμη και με τιμωρία της έδρας ωστόσο η πιθανότητα να συμβεί αυτό για τον αγώνα με τη Γάνδη μοιάζει απίθανη.
Conference League: Τα εισιτήρια που δικαιούται ο ΠΑΟΚ για το Βέλγιο και ο κίνδυνος τιμωρίας για την Τούμπα!

Conference League: Περίπου 1.000 εισιτήρια δικαιούται ο ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς στις 17 Μαρτίου απέναντι στη Γάνδη.

Απο τη Γάνδη έγινε γνωστό ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του δεύτερου αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο αυτά προορίζονται αποκλειστικά για τους φίλους της βελγικής ομάδας.

Σ’ ότι αφορά τους φίλους του ΠΑΟΚ θα υπάρξουν εισιτήρια που θα πάρει η ΠΑΕ ως φιλοξενούμενη ομάδα και μόνο από εκεί θα μπορούν να τα προμηθευτούν

Η πρώτη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ και της Γάνδης για τους «16» του Europa Conference League θα γίνει στην Τούμπα στις 10 Μαρτίου (19:45) και η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα (17/3-22:00) στην εντυπωσιακή και υπερσύγχρονη «Ghelamco Arena».

Το στάδιο είναι χωρητικότητας 20.000 θεατών. Ο δικέφαλος δικαιούται σύμφωνα με τον κανονισμό το πέντε τοις εκατό, οπότε θα προμηθευτεί 1.000 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων του.

Conference League: Δεν ανησυχεί ο ΠΑΟΚ για Γάνδη

Βέβαια κίνδυνος υπάρχει για το εντός έδρας ματς. Την Τρίτη έφθασε στα γραφεία της Μικράς Ασίας η κλήση σε απολογία για το ματς με την Μίντιλαντ. Το κατηγορητήριο αφορά: χρήση πυρσών και είσοδο οπαδών μετά το τέλος του αγώνα για πανηγυρισμούς. Έτσι ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει ακόμη και με τιμωρία της έδρας ωστόσο η πιθανότητα να συμβεί αυτό για τον αγώνα με τη Γάνδη μοιάζει απίθανη.

Να σημειωθεί οτι δεν έχει βγει η ημερομηνία που θα γίνει η συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει μέχρι τη Δευτέρα να στείλει το υπόμνημά του σχετικά με τα συμβάντα κι είναι πιθανό να κινδυνεύσει η έδρα (ή συγκεκριμένες κερκίδες) λόγω της εισβολής των οπαδών. Το θετικό είναι πως δεν είναι υπότροπος, ούτε είναι σε αναστολή.

Το ματς με την Γάνδη ειναι την άλλη Πέμπτη και ειναι δύσκολο εώς απίθανο να έχει βγει οποιαδήποτε απόφαση ως τότε αφού ακόμη δεν είναι καν γνωστό πότε θα συνεδριάσει η πειθαρχική επιτροπή της ΟΥΕΦΑ.

Πρέπει να αναφερθεί πως παραδείγματα εισβολής για πανηγυρισμούς μετά το τέλος του αγώνα (πχ Ολυμπιακός- Μίλαν, Ερυθρός Αστέρας- Σάλτζμπουργκ κλπ) που οι γηπεδούχες ΠΑΕ τιμωρήθηκαν με πρόστιμο ή και με κεκλεισμένων των θυρών αλλά με αναστολή, οπότε έπαιξαν κανονικά με κόσμο.

Στο μεταξύ την Κυριακή στον αγώνα ΠΑΟΚ-Ιωνικός υπήρχε ισχυρή παρουσία της αστυνομίας και των σεκιούριτι.

Ανακούφιση στον ΠΑΟΚ

Στο μεταξύ σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, Αλεξάντρου Μιτρίτσα που είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς μετά το παιχνίδι με τον Ιωνικό φαίνεται πώς γλίτωσε τα χειρότερα.

Ο Ρουμάνος επιθετικός, υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι ανησυχητικό.

Η μαγνητική τομογραφία του Μιτρίτσα ήταν καθαρή και έτσι τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα, για να μπει ομαλά σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Φυσικά δεν θα αγωνιστεί στο ματς με την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στο ΟΑΛ την Τετάρτη για το Κύπελλο.

Κανένα πρόβλημα για Σαββίδη

Για το πόσο θα επηρεαστεί ο Ιβάν Σαββίδης με τα τεκταινόμενα στη Ρωσία μίλησε ο καθηγητής του ΠΑΜΑΚ, Χάρης Παπαπανάγου, στο ράδιο Metropolis.

«Σϊγουρα θα υπάρχουν σημαντικά κόστη. Χρησιμοποιεί ο δυτικός κόσμος τις κυρώσεις για να χτυπήσει τη Ρωσία αλλά αυτό το όπλο χτυπάει και την κοινωνία. Πρέπει να υπολογίσουμε το κόστος αυτών των κυρώσεων. Τα κεφάλαια τους δραστηριοποιούνται μέσω των φορολογικών παραδείσων και των παράκτιων κέντρων και δεν συνεργάζονται με χώρες της Ευρώπης. Είναι δύσκολο να τα παγώσεις.

Μπορεί τα μέτρα του δυτικού κόσμου προς τη Ρωσία να ακούγονται δραστικά αλλά στην ουσία λίγα κεφάλαια θα πειραχθούν. Βέβαια, η Ρωσία σε καθημερινή βάση παίρνει 600 δις από το πετρέλαιο και 400 δις από το φυσικό αέριο. Οι κυρώσεις, λοιπόν, δεν θα προκαλέσουν πρόβλημα στη χρηματοδότηση των ρωσικών πολεμικών επιχειρήσεων άμεσα.

Δεν θα υπάρξει πρόβλημα καθώς τα κεφάλαια του Σαββίδη είναι σε φορολογικούς παραδείσους και παράκτια κέντρα και οι ΗΠΑ και η Ευρώπη δεν μπορούν να κάνουν τίποτα».

 

Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ανέστης Μύθου: Συνεχίζει την παράδοση των γκολτζήδων στον ΠΑΟΚ

Ανέστης Μύθου: Συνεχίζει την παράδοση των γκολτζήδων στον ΠΑΟΚ

Ο Ανέστης Μύθου έρχεται να βάλει το όνομά του ως συνέχεια των παικτών που έβαζαν πρόσφατα γκολ για τον ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Media: Χάνει κατά κράτος στο ποδόσφαιρο ο Αλαφούζος, αλλά στις αθλητικές εκπομπές Μαρινάκης, Σαββίδης και ΕΡΤ βλέπουν την πλάτη του

Χάνει κατά κράτος στο ποδόσφαιρο ο Αλαφούζος, αλλά στις αθλητικές εκπομπές Μαρινάκης, Σαββίδης και ΕΡΤ βλέπουν την πλάτη του

Μπορεί στο ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, αλλά στα τηλεοπτικά ο Γιάννης Αλαφούζος κερδίζει τους αντιπάλους του

Media
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Ούτε ένα ματς την εβδομάδα!

ΠΑΟΚ: Ούτε ένα ματς την εβδομάδα!

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ που δεν μπορεί να βγάλει ούτε ένα παιχνίδι την εβδομάδα.

Ποδόσφαιρο
Sportime BET: Super League: Αλλαγή στην κορυφή και στις αποδόσεις για τον πρωταθλητή!

Super League: Αλλαγή στην κορυφή και στις αποδόσεις για τον πρωταθλητή!

Η κορυφή της Super League έχει νέο κάτοχο την ΑΕΚ και αυτό έφερε αλλαγές στις αποδόσεις κατάκτησης από τη Novibet.

Sportime BET
Ποδόσφαιρο: Ήταν κόκκινη το φάουλ πάνω στον Παβλένκα;

Ήταν κόκκινη το φάουλ πάνω στον Παβλένκα;

Ο Παναγιώτης Βαρούχας πήρε θέση για τη φάση στην οποία τραυματίστηκε ο Γίρι Παβλένκα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-0: Τον ξέρανε στην Τούμπα με υπογραφή Κωνσταντέλια και Μύθου

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-0: Τον ξέρανε στην Τούμπα με υπογραφή Κωνσταντέλια και Μύθου

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα με γκολ Κωνσταντέλια και Μύθου και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα κορυφής στη Super League.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Οι εκπλήξεις από Λουτσέσκου και Μπενίτεθ

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Οι εκπλήξεις από Λουτσέσκου και Μπενίτεθ

Κρίνει πολλά το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός στην Τούμπα, με τους γηπεδούχους να θέλουν να μείνουν κοντά στην κορυφή του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο
Sportime BET: H ντερμπάρα της Super League με ενισχυμένες αποδόσεις!

H ντερμπάρα της Super League με ενισχυμένες αποδόσεις!

Super ενισχυμένες αποδόσεις από τη Novibet για το ντέρμπι της Super League ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Sportime BET
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός : Το πλάνο Μπενίτεθ για να κάνει ξανά ζημιά στον ΠΑΟΚ!

Παναθηναϊκός : Το πλάνο Μπενίτεθ για να κάνει ξανά ζημιά στον ΠΑΟΚ!

Ο Παναθηναϊκός θέλει στην Τούμπα να πετύχει ότι και στο ντέρμπι του α' γύρου. Ποιο το πλάνο του Ράφα Μπενίτεθ.

Ποδόσφαιρο