ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πιέζει τη Σεβίλλη για Αράνα ο Δικέφαλος!

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κλείσει μία ή δύο μεταγραφές πριν την πρώτη αναμέτρηση με τον Άγιαξ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, που θα διεξαχθεί στις 6 Αυγούστου, με πρώτη προτεραιότητα να είναι η θέση του αριστερού μπακ και στη συνέχεια του επιθετικού. Οι πρωταθλητές Ελλάδας, κατάφεραν τις τελευταίες μέρες, να έρθουν σε...
ΠΑΟΚ: Πιέζει τη Σεβίλλη για Αράνα ο Δικέφαλος!

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κλείσει μία ή δύο μεταγραφές πριν την πρώτη αναμέτρηση με τον Άγιαξ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, που θα διεξαχθεί στις 6 Αυγούστου, με πρώτη προτεραιότητα να είναι η θέση του αριστερού μπακ και στη συνέχεια του επιθετικού.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, κατάφεραν τις τελευταίες μέρες, να έρθουν σε συμφωνία με τον Γκιγιέρμε Αράνα, τον αριστερό οπισθοφύλακα της Σεβίλλης και πλέον πιέζουν0 την ισπανική ομάδα να ρίξει τις απαιτήσεις της ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Οι Σεβιγιάνοι, είχαν αρχικά υψηλές απαιτήσεις και ακόμη και για δανεισμό του Αράνα, ζητούσαν «loan fee» ύψους 1,5 εκ. ευρώ. Ωστόσο τις τελευταίες ώρες στον ΠΑΟΚ ελπίζουν ότι μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή και πιέζουν τους Ισπανούς καθώς και ο Φάμπιο Κοεντράο παραμένει αναποφάσιστος.

Την ίδια στιγμή, η περίπτωση του Ζέφερσον είναι υπαρκτή αλλά ο ΠΑΟΚ δεν τον έχει πρώτο στη λίστα κυρίως για εξαωγωνιστικούς λόγους. Τέλος ο Μίκο Αλμπορνόθ ήταν από αυτούς που ο Αθλητικός Διευθυντής του ΠΑΟΚ Μάριο Μπράνκο, είχε ιδιαίτερα καλή άποψη αλλά η περίπτωση του παίκτη του Ανόβερο, παραμένει ιδιαίτερα δύσκολη.

Φορτούνα Σιτάρντ – ΠΑΟΚ 1-5: Πετάει «φωτιές»!

Εντυπωσιακός ήταν ο ΠΑΟΚ στη δική του πρόβα τζενεράλε πριν τις αναμετρήσεις με τον Άγιαξ. Ο Δικέφαλος «διέλυσε» τη Φορτούνα Σιτάρντ στην Ολλανδία με 5-1 και γι’ ακόμη μία φορά γέμισε αισιοδοξία τους φιλάθλους του ενόψει της νέας σεζόν. Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Τσούμπα Άκπομ που πέτυχε τα τέσσερα από τα πέντε γκολ της ομάδας του. Ο Πέλκας συμπλήρωσε τον πίνακα των σκόρερ ενώ ο Ελ Καντουρί έκανε τη διαφορά με τις ασίστ του.

Στο πλευρό των παικτών του Άμπελ Φερέιρα ήταν πολλοί φίλοι των «ασπρόμαυρων» από τη χώρα της τουλίπας αλλά και από γειτονικές περιοχές.

Ο Άντερσον Εσίτι πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και ήταν κυρίαρχος στο χώρο του κέντρου, αποδεικνύοντας πως με αυτόν ο Δικέφαλος «έκλεισε» την τρύπα που υπήρχε στη συγκεκριμένη θέση.

Οι Θεσσαλονικείς ξεκίνησαν με τη βασική τους σύνθεση και πετούσαν «φωτιές».

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Τσούμπα Άκπομ άνοιξε το σκορ στο ματς μετά από ασίστ του Δημήτρη Πέλκα.

Στο 9′ ο αρχηγός του Δικεφάλου το πήρε πάνω του και αφού δέχτηκε εκπληκτική κάθετη πάσα από τον Ομάρ Ελ Καντουρί, πλάσαρε εξαιρετικά και πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Στο 18′ ο ΠΑΟΚ πέτυχε και τρίτο γκολ, πετυχαίνοντας τον απόλυτο αιφνιδιασμό παρά το γεγονός πως επρόκειτο για φιλικό ματς. Σκόρερ ξανά ο Τσούμπα Άκπομ μετά από ασίστ του Λέο Ζαμπά.

Στη συνέχεια, οι Θεσσαλονικείς έριξαν ταχύτητα και για ένα περίπου τέταρτο κράτησαν την μπάλα και διατήρησαν το ρυθμό του αγώνα.

Στο 41′ ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης υπέπεσε σε ένα «φτηνό» λάθος και ο Νταμασκάν από κοντά μείωσε για τους γηπεδούχους.

Ο ΠΑΟΚ όμως δεν άφησε αναπάντητο αυτό το τέρμα και πριν τελειώσει το ημίχρονο πέτυχε και τέταρτο γκολ με τον Άκπομ να πετυχαίνει χατ τρικ.

Το μοναδικό ανησυχητικό στοιχείο του πρώτου ημιχρόνου ήταν η αναγκαστική αλλαγή του Δημήτρη Πέλκα, με την πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ να είναι απολύτως καθησυχαστική.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι πρωταθλητές Ελλάδας μπήκαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι… Ο Άκπομ πέτυχε και τέταρτο (!) προσωπικό γκολ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ελ Καντουρί.

Στη συνέχεια, ο ρυθμός του ματς έπεσε, με τον ΠΑΟΚ όμως να βγαίνει όποτε… θέλει στην κόντρα και να δημιουργεί ευκαιρίες. Μεγαλύτερη εξ αυτών το δοκάρι του Λάζαρου Λάμπρου στο 90′.

Οι παίκτες του Φερέιρα δεν πέτυχαν άλλο γκολ και το 5-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα απέναντι στη Φορτούνα Σιτάρντ.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Εσίτι, Ελ Καντουρί (85′ Κάτσε), Πέλκας (43′ Λάμπρου), Ζαμπά (90′ Τσιγγάρας), Μπίσεσβαρ, Άκπομ.

Φορτούνα Σιτάρντ: Νίναϊ, Αμιό, Σμετς, Καρλάινεν, Κάρμπονελ, Ντίμερς, Πάσλακ, Ουγκούρ, Πίντο, Κοσέλεφ, Ντάμασκαν.

Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ: Το προσπάθησε αρκετά για Άκπομ

ΠΑΟΚ: Το προσπάθησε αρκετά για Άκπομ

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε αρκετά να φέρει σε κάποιο επίπεδο το θέμα με τον Άκπομ αλλά ο παίκτης τελικά δεν ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα

ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ : Πιθανή η ανατροπή με Μπάμπα

ΠΑΟΚ : Πιθανή η ανατροπή με Μπάμπα

Δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα ο Ράχμαν Μπάμπα να χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, όσο κι αν του έχει αδυναμία ο Λουτσέκου

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ: Λάτσιο, Βέρντερ Βρέμης και ομάδα από τα Εμιράτα για τον Καμαρά

ΠΑΟΚ: Λάτσιο, Βέρντερ Βρέμης και ομάδα από τα Εμιράτα για τον Καμαρά

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται να έχει γίνει δέκτης σοβαρού ενδιαφέροντος για τον Μαντί Καμαρά, ακούγονται έντονα, Λάτσιο, Βέρντερ και Εμιράτα

ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Διαλύει την ακριβότερη μεταγραφή του με την άφιξη του Ζαφείρη!

ΠΑΟΚ: Διαλύει την ακριβότερη μεταγραφή του με την άφιξη του Ζαφείρη!

Ο ΠΑΟΚ κάνει την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Έτοιμος για το «μπαμ» ο ΠΑΟΚ – Προσφορά για Ζαφείρη που αγγίζει τα 16 εκατομμύρια!

Έτοιμος για το «μπαμ» ο ΠΑΟΚ – Προσφορά για Ζαφείρη που αγγίζει τα 16 εκατομμύρια!

Φέρνει τα πάνω-κάτω ο ΠΑΟΚ!

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη αύριο ο Γιακουμάκης

ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη αύριο ο Γιακουμάκης

Ο Γιώργος Γιακουμάκης έρχεται αύριο στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να υπογράψει και να ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ: Χαμός με το γήπεδο! Στην αντεπίθεση ο Σαββίδης: «Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ. δεν επιθυμούν να κατασκευαστεί η Νέα Τούμπα από την ΠΑΕ και τον Ιβάν Σαββίδη»

ΠΑΟΚ: Χαμός με το γήπεδο! Στην αντεπίθεση ο Σαββίδης: «Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ. δεν επιθυμούν να κατασκευαστεί η Νέα Τούμπα από την ΠΑΕ και τον Ιβάν Σαββίδη»

Στα χαρακώματα πλέον και... επίσημα ουσιαστικά Α.Σ. και ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το γήπεδο, ανακοίνωση και στην αντεπίθεση ο Σαββίδης

ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ: Η κίνηση του Μεϊτέ που έκανε αίσθηση

ΠΑΟΚ: Η κίνηση του Μεϊτέ που έκανε αίσθηση

Ο ΠΑΟΚ είναι στην επικαιρότητα, το ίδιο και το θέμα των συμβολαίων του και πάνω σε αυτό ο Μεϊτέ έκανε μια κίνηση που εντυπωσίασε

ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ: Η παραδοχή Μυστακίδη αλλάζει τα δεδομένα για τη Νέα Τούμπα και τον ρόλο Σαββίδη

ΠΑΟΚ: Η παραδοχή Μυστακίδη αλλάζει τα δεδομένα για τη Νέα Τούμπα και τον ρόλο Σαββίδη

Η δημόσια αποδοχή του ηθικού πλεονεκτήματος Σαββίδη από τον Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για συνεννόηση και υλοποίηση του εμβληματικού έργου του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ