ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τα έξι παιδιά «ήταν» στην Τρίπολη (pics)

Δεν τους ξεχνάει κανείς...
ΠΑΟΚ: Τα έξι παιδιά «ήταν» στην Τρίπολη (pics)

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τρίπολη (2-1) σε ένα ματς, που διεξήχθη δύο μέρες μετά τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τη μαύρη επέτειο του δυστυχήματος των Τεμπών, το οποίο στοίχισε τη ζωή σε έξι οπαδούς του Δικεφάλου.

Στο πέταλο του «Θ.Κολοκοτρώνης» φιλοξενήθηκαν οι φίλοι των πρωταθλητών, οι οποίοι φυσικά δεν ξέχασαν τα αδικοχαμένα παιδιά, που χάθηκαν δύο δεκαετίες πριν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Πάθος από Φερέιρα – Πανηγύρισε με τον κόσμο (pics)

Μπροστά από την κερκίδα, που φιλοξενήθηκαν οι φίλοι του Δικεφάλου δέσποζε το πανό που είναι αφιερωμένο στην μνήμη των έξι αδικοχαμένων οπαδών.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ φορούσαν κατά την είσοδό τους στο γήπεδο μπλουζάκια με τα ονόματά τους, δείχνοντας ότι κανείς δεν τους ξεχνάει…

Μάλιστα, πριν την έναρξη του αγώνα, οι παίκτες των δύο ομάδων τίμησαν την μνήμη των έξι αετόπουλων, καταθέτοντας λουλούδια, μπροστά από την κερκίδα που έχουν τοποθετηθεί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια, τηρήθηκε και ενός λεπτού σιγή πριν ο διαιτητής Μανούχος σφυρίξει τη σέντρα.

Δείτε φωτογραφίες:

ΠΑΟΚ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Για πάντα μαζί μας… #PAOKFans #PAOKStory #PAOKFamily

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc) στις

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

 

#Tags

Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Ο Γιαννούλης δεν είναι ο μόνος διεθνής που ακούγεται!

ΠΑΟΚ: Ο Γιαννούλης δεν είναι ο μόνος διεθνής που ακούγεται!

Στον ΠΑΟΚ αναρωτήθηκαν πως βλέπει ο Τσιμίκας πιθανό επαναπατρισμό για λογαριασμό του δικεφάλου του βορρά!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Τα βρήκε με Ντρκούσιτς, αλλά…

ΠΑΟΚ: Τα βρήκε με Ντρκούσιτς, αλλά…

Ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει με τον Ντρκούσιτς, αλλά η απόκτηση του Σλοβένου… σκαλώνει στις απαιτήσεις της Ζενίτ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Βάργκα: Η ομάδα που τον απέρριψε το καλοκαίρι!

Βάργκα: Η ομάδα που τον απέρριψε το καλοκαίρι!

Ο Βάργκα προτάθηκε το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ, αλλά ο Λουτσέσκου τον απέρριψε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ζαφείρης και Γερεμέγεφ παίζουν με Ατρόμητο: Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στο 2026 με Κύπελλο με νέα αποκτήματα

Ζαφείρης και Γερεμέγεφ παίζουν με Ατρόμητο: Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στο 2026 με Κύπελλο με νέα αποκτήματα

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος για το Κύπελλο Ελλάδας με Ζαφείρη και Γερεμέγεφ στην αποστολή. Οι δύο μεταγραφές έτοιμες για το ντεμπούτο τους στην Τούμπα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: Διεθνείς στα play off στο Κύπελλο Ελλάδας

Διαιτησία: Διεθνείς στα play off στο Κύπελλο Ελλάδας

Διεθνείς διαιτητές επέλεξε η ΚΕΔ να σφυρίξουν στα play off του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ μεταγραφές: Ο Ντρκούσιτς «σπρώχνει» την έξοδο από τη Ζενίτ – Ανοιχτό το παιχνίδι

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Ο Ντρκούσιτς «σπρώχνει» την έξοδο από τη Ζενίτ – Ανοιχτό το παιχνίδι

Ο Βάνια Ντρκούσιτς παραμένει ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ για το κέντρο της άμυνας, όμως η περίπτωσή του μόνο απλή δεν είναι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ μεταγραφές: Γιατί η αξία του Γερεμέγεφ πρέπει να φανεί από την αρχή

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Γιατί η αξία του Γερεμέγεφ πρέπει να φανεί από την αρχή

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ αποκτήθηκε για να δώσει άμεσες λύσεις. Με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει σε αγωνιστικό «γολγοθά», ο Σουηδός φορ καλείται να δείξει από το ξεκίνημα γιατί ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον ήθελε τόσο πολύ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Αποχωρεί το καλοκαίρι!

ΠΑΟΚ: Αποχωρεί το καλοκαίρι!

Μεγάλο όνομα του ΠΑΟΚ πιθανότατα αποχωρεί από τον δικέφαλο το καλοκαίρι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ μεταγραφές: Γιατί ο Λουτσέσκου θέλει άμεσα στόπερ και δεν περιμένει

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Γιατί ο Λουτσέσκου θέλει άμεσα στόπερ και δεν περιμένει

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θέλει εκκρεμότητες. Ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε Ιανουάριο με συνεχόμενα κρίσιμα ματς και η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα.

Ποδόσφαιρο