Ικανοποίηση Κάμπος στον Πλατανιά
Ο Βραζιλιάνος νέος προπονητής της χανιώτικης ομάδας έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα των εγκαταστάσεων σε Περιβόλια και Μάλεμε
Την ικανοποίησή του για τα όσα αντίκρισε στα Περιβόλια, αλλά και στο Μάλεμε εξέφρασε ο νέος προπονητής του Πλατανιά, Πάουλο Κάμπος.
Ο Βραζιλιάνος τεχνικός έφτασε στα Χανιά μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του, Γιάννη Κερλίδη. Στο αεροδρόμιο τους παρέλαβε ο τεχνικός διευθυντής, Βασίλης Αμανατίδης και στη συνέχεια πήγαν στα γραφεία της ΠΑΕ.
Το βασικό θέμα συζήτησης ήταν η στελέχωση του ρόστερ, ώστε την επόμενη εβδομάδα (το πιο πιθανό την Τετάρτη 25 Ιουλίου) να ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Στη συνέχεια, ο Βασίλης Αμανατίδης ξενάγησε τους δύο προπονητές στις εγκαταστάσεις, τόσο στο γήπεδο στα Περιβόλια όσο και στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Μάλεμε.
Ο Κάμπος έμεινε πολύ ικανοποιημένος τόσο από την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο αγωνιστικός χώρος στα Περιβόλια όσο και από τα γήπεδα και τα αποδυτήρια στο προπονητικό κέντρο.
http://www.sportime.gr/podosfairo/75210/metagrafes-football-league-2018-2019/