Ραπτόπουλος: Ο Παναιτωλικός το φιλαράκι στον ΠΑΟΚ - Οι μπηχτές για το 1-3
Αιχμές Ραπτόπουλου για το πρώτο ημίχρονο στο Αγρίνιο.
Ο ΠΑΟΚ έκανε το 1-3 στο Αγρίνιο, αλλά το πρώτο ημίχρονο ήταν αυτό που έφερε τη μεγαλύτερη κουβέντα.
Ο Παναιτωλικός μπήκε πολύ άσχημα. Άφησε χώρους, δεν πίεσε σωστά και έδωσε στον ΠΑΟΚ την ευκαιρία να παίξει όπως ήθελε. Οι Θεσσαλονικείς το εκμεταλλεύτηκαν και πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-2.
Ο Κωστής Ραπτόπουλος σχολίασε αυτή την εικόνα με τη φράση «ο Παναιτωλικός το φιλαράκι στον ΠΑΟΚ», αφήνοντας αιχμές για το πόσο εύκολα κύλησε το πρώτο 45λεπτο για τους φιλοξενούμενους.
Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα δεν ήταν ίδια.
Ο Παναιτωλικός μείωσε γρήγορα σε 1-2 και μπήκε ξανά στο παιχνίδι. Πίεσε περισσότερο, ανέβασε τις γραμμές του και ανάγκασε τον ΠΑΟΚ να προσέξει περισσότερο πίσω.
Η ισοφάριση δεν ήρθε.
Στις καθυστερήσεις, με τον Παναιτωλικό ανεβασμένο, ο ΠΑΟΚ βρήκε χώρο και έκανε το 1-3.
Το σκορ γράφει καθαρή νίκη του ΠΑΟΚ. Η εικόνα του ματς, όμως, είχε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο ο Παναιτωλικός ήταν πολύ κακός. Στο δεύτερο έδειξε ότι μπορούσε να τον δυσκολέψει περισσότερο.
