Sportime

Ραπτόπουλος: «Στρατηγός ο Αλμέιδα, κακό κοουτσάρισμα για μία ακόμη φορά σε ντέρμπι από τον Γιοβάνοβιτς»

Η ανάλυση που έκανε ο Κωστής Ραπτόπουλος για το ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ.

Αλέξανδρος Κωτάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Κωστής Ραπτόπουλος στη Μαρμίτα: «Στρατηγός ο Αλμέιδα, κακό κοουτσάρισμα για μία ακόμη φορά σε ντέρμπι από τον Γιοβάνοβιτς».
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η ΑΕΚ πέρασε με 1-2 επί του Παναθηναϊκού από τη Λεωφόρο, και ο Κωστής Ραπτόπουλος έκανε την καθιερωμένη ανάλυσή του μετά το ματς στο κανάλι Marmita.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων εκθείασε τον προπονητή της Ένωσης Ματίας Αλμέιδα χαρακτηρίζοντάς τον «στρατηγό», ενώ ανέφερε κι ένα «τρικ» που ο Αργεντινός έκανε με τον ΓκατσίΝοβιτς.

Από την άλλη ο Ραπ, υποστήριξε ότι ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έκανε κακό κοουτσάρισμα σε ένα ακόμη ντέρμπι, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε.

Παρακάτω αναλυτικά όσα είπε ο Ραπτόπουλος για το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 1-2, αλλά και οι αντιδράσεις στη Μαρμίτα κατά τη διάρκεια του αγώνα

https://youtu.be/4asO7aURNBs

https://youtu.be/3VrLSphfrAA

Επίσης σε κατηγορίες: Super League ΑΕΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Αλέξανδρος Κωτάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα