ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΣΦ ΠΑΟΚ: Ευθεία επίθεση στην κυβέρνηση

Με ανακοίνωσή του ο ΣΦ ΠΑΟΚ επιτίθεται στην κυβέρνηση, εξαπολύει πυρά σε δημοσιογράφους, ενώ αναφέρεται και στους Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Αλαφούζο.
ΣΦ ΠΑΟΚ: Ευθεία επίθεση στην κυβέρνηση

Με μία αρκετά σκληρή ανακοίνωση ο ΣΦ ΠΑΟΚ τα έβαλε με την κυβέρνηση και τα ΜΜΕ. Σε αυτή κάνει λόγο για εξευτελισμό και εξαθλίωση, ενώ τονίζουν πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» δέχεται πόλεμο.

Η ανακοίνωση του ΣΦ ΠΑΟΚ: «Δεν είναι λίγες οι φορές, που στο πέρασμα των χρόνων έχει ακουστεί ο ισχυρισμός πως το ποδόσφαιρο αποτελεί την εικόνα της κοινωνίας. Ως οπαδοί δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε με αυτό τον ισχυρισμό. Ωστόσο, στην ποδοσφαιρική κοινωνία υπήρχε μια διαφορά σε σχέση με τις υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες. Είχαμε την δυνατότητα να εκφραζόμαστε στα γήπεδα.

Και το πράτταμε αυτό τόσο με τη φωνή μας, όσο και με τις δημόσιες τοποθετήσεις μας. Το πρώτο το διαγράψατε εντελώς. Η φίμωση μας, αλλά και η φίμωση όσων κοινωνικών ομάδων αντιδρούν, αποτελεί σχέδιο διακυβέρνησης της εταιρείας – κομπανίας που ελέγχει αυτή τη χώρα. Και η αλήθεια είναι πως μέχρι σήμερα το κάνατε τόσο καλά, που το στίγμα σας θα μείνει ανεξίτηλο στα χρόνια που έπονται.

Εδώ και 4 περίπου χρόνια αντιμετωπίζουμε ως πολίτες, την μαζική παραπληροφόρηση από τα τσιράκια σας (ΑΡΔ) που ακολουθούν πιστά και κατά γράμμα το οργανωμένο σχέδιο θαψίματος γεγονότων και πράξεων που έχετε εκπονήσει, οδηγώντας ουσιαστικά την κοινωνία στον εξευτελισμό και την εξαθλίωση, αναγκάζοντας τους πολίτες αυτής της χώρας, να εκλιπαρούν για κουπόνια επιβίωσης. Και με το ύφος δικτάτορα που σας διακρίνει απαιτείτε και ευχαριστώ.

Εδώ και 4 χρόνια βιώσαμε ως πολίτες αυτής της χώρας, φωτιές και φυσικές καταστροφές, κοριούς, παρακολουθήσεις, και φυσικά ξύλο από τα γιουσουφάκια που σας υπηρετούν πιστά, λειτουργώντας και προασπίζοντας πάντα το όνομα του αφεντικού τους, Εδώ και 4 περίπου χρόνια βιώνουμε καταστολή παντού, σκάνδαλα και αθωωτικές δικαστικές αποφάσεις, αναθέσεις του δημοσίου σε κουμπάρους, συγγενείς και φίλους, απειλές και καθημερινά σενάρια πολέμου, τρομοκρατώντας τους δόλιους πολίτες για τους χειμώνες πολέμου που έρχονται και τις κατοχικές συνθήκες που αναμένεται να ζήσουμε. Βιώσαμε αποκλεισμούς σε σπίτια και σε δημόσιους δρόμους.

Και όλα αυτά με τις ευλογίες της πολιτικής σας προστασίας με ένα sms. Για το καλό μας. Ξέρουμε πως πολλοί που θα διαβάσουν ή θα ακούσουν την σημερινή μας τοποθέτηση, θα χλευάσουν καθοδηγούμενοι από τους υπηρέτες σας. Άλλοι δεν θα δώσουν καν σημασία. Λογικό. Για την καθοδηγούμενη από τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης κοινωνία άλλωστε, είμαστε οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. και η άποψη μας δεν πρέπει να εκφράζεται ή να ακούγεται.

Σε περίπτωση βέβαια που είμασταν ΒΙΑΣΤΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ θα είχαμε σίγουρα χώρο και χρόνο σε αυτό που λέμε κοινωνία του ψέματος. Γνωρίζετε καλά άλλωστε πως η δυναμική μας είναι τόσο μεγάλη που πρέπει με οποιονδήποτε τρόπο και κόστος να καταπολεμηθεί. Για το λόγο αυτό, οποιοσδήποτε ονοματίζεται ως οπαδός παύει αυτόματα να έχει το τεκμήριο της αθωότητας και άμεσα φυλακίζεται. Για τους καταδικασμένους για ΒΙΑΣΜΟ ΑΝΗΛΙΚΩΝ και φίλους του κόμματος βέβαια, υπερισχύει το πολιτισμικό τους παρελθόν και αντιμετωπίζονται από άλλη κατηγορία δικαιοσύνης.

Όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο, το κλείσιμο των Συνδέσμων δεν άλλαξε τίποτα απολύτως τόσο στην κοινωνία, όσο και στο θέμα της βίας. Έχει εικόνα άραγε ο Υπουργός προστασίας του πολίτη (Ευάγγελου Μαρινάκη) για το πόσα περιστατικά βίας έχουν μεταφερθεί σε συναυλίες, πάρκα, σχολεία, παραλίες;

Στο παρελθόν, έχουμε τοποθετηθεί επίσημα ως οπαδοί του μεγάλου Π.Α.Ο.Κ. και έχουμε προειδοποιήσει για τις κοινωνικές συνέπειες των αποφάσεων της μαριονέτας που παριστάνει τον Υφυπουργό αθλητισμού, όταν αποφάσιζε σαν άλλος Σουλτάνος την επιβολή κυρώσεων, το κλείσιμο και τον έλεγχο των Συνδέσμων, και την προκαταβολική καταδίκη και εξαθλίωση όλων όσων τοποθετούσε το κράτος και η αστυνομία κάτω από τον μανδύα του οπαδού.

Μας ζητήσατε με τον Αθλητικό Τρομονόμο σας, να γίνουμε δούλοι και στρατοί των εταιρειών που διοικούν τις ομάδες που υποστηρίζουμε, με αντάλλαγμα φαινομενικά, θυσιάζοντας ουσιαστικά, το πιο απλό και αγνό πράγμα στην ζωή ενός οπαδού. Να ακολουθά την ομάδα του παντού και πιστά. Το τυράκι σας δεν πρόκειται να το φάμε.

Όλα όμως θα αλλάξουν. Όπως και εσείς. Σας το υποσχόμαστε.

Όποιος δεν έχει μάθει από την ιστορία του είναι αναγκασμένος να την ξαναζήσει.

Επίσημα σας χαρακτηρίζουμε εχθρούς των οπαδών και το κυριότερο εχθρούς του Μεγάλου Π.Α.Ο.Κ. μας.

Το τελευταίο θα το νιώσετε όταν σας αφήσουν τα αφεντικά σας να πραγματοποιήσετε τις εκλογές.

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την συγκυβέρνηση Μαρινάκη – Ντόρας – Μητσοτάκη – Αλαφούζου χαρακτηρίζεται ως εχθρός του Π.Α.Ο.Κ. και δεν έχει θέση ανάμεσα μας.

Καλό Κατοχικό Χειμώνα ….

Μετά Τιμής, ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ».

 

Οι αθλητικές ειδήσεις σήμερα

ΠΑΟΚ – Λέο Ζαμπά: Ένα αστέρι που έχασε τη λάμψη του – Ο «The Rocket» που κάπου μπερδεύτηκε

Εθνική Ελλάδας: Ο Πογέτ έκανε ότι δεν έπραξαν Αναστασιάδης και Φαν’τ Σχιπ – Τον καλύτερο παίκτη στη θέση, ένα μόνο λάθος

Ολυμπιακός και Μίτσελ το έχουν κάνει ξανά – Το παράδειγμα του Σάμαρη

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Έλληνες του εξωτερικού: Κωνσταντίνος Κουλιεράκης: Τέλος! Φεύγει, εκεί λένε όλοι πως θα πάει

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης: Τέλος! Φεύγει, εκεί λένε όλοι πως θα πάει

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης αναμένεται να κάνει νέα μεταγραφή

Έλληνες του εξωτερικού
Ποδόσφαιρο: Super League 1: Για αντίδραση η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό – «Καθαρίζει» ο Παναθηναϊκός ή μπαίνει στο… παιχνίδι ο ΠΑΟΚ;

Super League 1: Για αντίδραση η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό – «Καθαρίζει» ο Παναθηναϊκός ή μπαίνει στο… παιχνίδι ο ΠΑΟΚ;

Δύο ματσάρες ντέρμπι για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: «Σειρήνες» για Πιρόλα, οι εξελίξεις με Τετέ και το μέλλον του Κουλιεράκη!

«Σειρήνες» για Πιρόλα, οι εξελίξεις με Τετέ και το μέλλον του Κουλιεράκη!

Φουλ αποκαλύψεις για ακόμα μία φορά με τα Παρασκήνια του Sportime, με πρωταγωνιστές τους Λορέντσο Πιρόλα, Τετέ και Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Ποδόσφαιρο
Specials: 27 Απριλίου 1994: Η πρώτη φορά του Βασίλη Τσιάρτα με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας

27 Απριλίου 1994: Η πρώτη φορά του Βασίλη Τσιάρτα με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας

Ήταν 27 Απριλίου 1994 όταν ο Βασίλης Τσιάρτας φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, στο φιλικό με τη Σαουδική Αραβία. Μια καριέρα έμελλε δέκα χρόνια αργότερα να κορυφωθεί με την κατάκτηση του Euro 2004.

Specials
Media: Ο Γιαμάλ θύμισε στον ΛΕΞ αυτόν τον Έλληνα παικταρά

Ο Γιαμάλ θύμισε στον ΛΕΞ αυτόν τον Έλληνα παικταρά

Ποιον θυμήθηκε ο ΛΕΞ

Media
Media: Ο ΛΕΞ ξαναχτύπησε!

Ο ΛΕΞ ξαναχτύπησε!

Η ατάκα του ΛΕΞ για τον Κουρτουά

Media
Media: Ο ΛΕΞ σχολιάζει το κούρεμα του Γιαμάλ!

Ο ΛΕΞ σχολιάζει το κούρεμα του Γιαμάλ!

Ο ΛΕΞ δεν άφησε έτσι το νέο μαλλί του Γιαμάλ

Media
World Football: Αν έπεφτε στο 82′, η Ολλανδία θα είχε σηκώσει το Μουντιάλ – Ο Ρόμπεν που δεν λύγισε ποτέ

Αν έπεφτε στο 82′, η Ολλανδία θα είχε σηκώσει το Μουντιάλ – Ο Ρόμπεν που δεν λύγισε ποτέ

Η εικόνα του Ρόμπεν να φεύγει μόνος του και ο Πουγιόλ να τον κρατά απεγνωσμένα ζει ακόμα στις μνήμες όσων είδαν τον τελικό του Μουντιάλ 2010. Αν είχε πέσει, ίσως η ιστορία να είχε γραφτεί αλλιώς…

World Football
Ποδόσφαιρο: Βαθμολογία πλέι οφ Super League για το 5-8: Συνεχίζεται η μάχη της 5ης θέσης για Άρη και Αστέρα

Βαθμολογία πλέι οφ Super League για το 5-8: Συνεχίζεται η μάχη της 5ης θέσης για Άρη και Αστέρα

Πώς διαμορφώθηκε η κατάταξη στα πλέι οφ για το 5-8 της Super League μετά την ολοκλήρωση και της 4ης αγωνιστικής.

Ποδόσφαιρο