Συναγερμός στην Παρί με Βιτίνια, πρόβλημα στο δεξί πόδι πριν από τη μάχη με την Μπάγερν
Η Παρί Σεν Ζερμέν περιμένει νεότερα για τον Βιτίνια, που αποχώρησε με πρόβλημα στο δεξί πόδι πριν από τον ημιτελικό του Champions League με την Μπάγερν.
Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει νέο πονοκέφαλο με τον Βιτίνια. Ο Πορτογάλος χαφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς με τη Λιόν και οι εξετάσεις έδειξαν φλεγμονή στο δεξί πόδι.
Ο Βιτίνια θα μείνει υπό φροντίδα τις επόμενες ημέρες και η κατάστασή του θα παρακολουθείται από το ιατρικό τιμ. Δεν μιλάμε για ξεκάθαρη διάγνωση μεγάλης ζημιάς, αλλά το timing είναι πολύ κακό για την Παρί.
Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε έχει μπροστά της το μεγάλο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου για τα ημιτελικά του Champions League και ο Βιτίνια είναι από τους παίκτες που δεν αντικαθίστανται εύκολα. Είναι ο χαφ που δίνει ρυθμό, κρατάει την μπάλα και βγάζει την Παρί από την πίεση.
Ο τραυματισμός ήρθε σε μια άσχημη βραδιά για τους Παριζιάνους, που έχασαν από τη Λιόν με 2-1. Ο Βιτίνια πάτησε άσχημα στο δεξί πόδι μετά από μονομαχία, ζήτησε αλλαγή και δεν μπορούσε να συνεχίσει.
Τώρα όλο το βάρος πέφτει στις επόμενες προπονήσεις. Αν ο πόνος υποχωρήσει, ο Πορτογάλος θα μπει ξανά στο πλάνο για την Μπάγερν. Αν όχι, η Παρί θα πάει σε ευρωπαϊκό ημιτελικό χωρίς έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες της μεσαίας γραμμής.
