Sportime

Στη Βραζιλία ο Αντρέ Λουίς - Έφυγε από την Ελλάδα

Η μεταγραφή του Αντρέ Λουίς από τον Ολυμπιακό στη Σπόρτινγκ Κάνσας έχει ολοκληρωθεί σε όλα τα επίπεδα, όμως η επίσημη ανακοίνωση παραμένει σε εκκρεμότητα εξαιτίας των διαδικασιών εισόδου και εργασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Διονύσης Αντωνέλλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Ο Αντρέ Λουίς στο Καραϊσκάκης / Φωτογραφία: Intime
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Παρότι δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ανακοίνωση, η υπόθεση του Αντρέ Λουίς θεωρείται κλεισμένη. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έχει ήδη υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ Κάνσας, ενώ οι δύο σύλλογοι έχουν ολοκληρώσει όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες για τη μεταγραφή.

Η καθυστέρηση οφείλεται αποκλειστικά στα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζεται ο ποδοσφαιριστής για να μεταβεί και να εργαστεί στις ΗΠΑ. Η έκδοση βίζας και άδειας εργασίας απαιτεί χρόνο και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα χρειαστούν ακόμη αρκετές ημέρες μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Να σημειωθεί ότι ο Αντρέ Λουίς δεν βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα καθώς αποχαιρέτησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και ταξίδεψε στη Βραζιλία, από όπου περιμένει το τελικό «πράσινο φως» για να αναχωρήσει προς τις Ηνωμένες Πολιτείες και να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα.

Θυμίζεται ότι η συμφωνία με την Κάνσας θα αποφέρει στον Ολυμπιακό συνολικά περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Φόρτωση ψηφοφορίας…

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Διονύσης Αντωνέλλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα