Super League 2: Μπουνιές, μπράβοι και η πρωταθλήτρια!
Όλα τελείωσαν στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2, το σηκώνει η ΑΕΛ.
Ματσάρα με τα όλα της ήταν το Ηρακλής – ΑΕΛ στη Super League 2. Τελικός ανόδου ήταν και στην ουσία η αυλαία έπεσε με το 2-2.
Δύο φορές πήραν κεφάλι στο σκορ οι γηπεδούχοι με τον Μιράντα, αλλά οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τις λύσεις. Στην πρώτη ο Μωραΐτης ισοφάρισε δύο λεπτά μετά. Στη δεύτερη ο Σιδεράς σημείωσε αυτογκόλ στο 85′. Μέσα και στα δύο γκολ των Θεσσαλών ο Μούργος.
Στις καθυστερήσεις ξέφυγε ο Μπελμόντ και άρχισε να δέρνει κόσμο! Πρώτα έριξε μία κλωτσιά στον Πασά και αφού είδε την κόκκινη κάρτα, έδωσε και μία μπουνιά στον Μωραΐτη! Ακολούθησε ο κακός χαμός. Μπήκαν μέσα οι πάγκοι και ξέφυγε εντελώς η κατάσταση.
Πριν την έναρξη του αγώνα είχε βγάλει και ανακοίνωση ο Ηρακλής. Σε αυτή έκανε λόγος για εισβολή μπράβων των φιλοξενούμενων στα αποδυτήρια και άσεμνες χειρονομίες από πλευράς τους προς τους φιλάθλους! Γενικά και pregame είχε το ματς και postgame. Δεν πλήξαμε!
Κατά τα άλλα, μία αδιάφορη βαθμολογικά νίκη πήρε στα πλέι οφ ο Καμπανιακός με 3-2 επί του Μακεδονικού. Στα πλέι άουτ ο Διαγόρας ανάσανε με το 1-0 επί του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου, ενώ η Νίκη Βόλου γκέλαρε εντός έδρας φέρνοντας 1-1 με την Καβάλα.
Τα αποτελέσματα
Βόρειος Όμιλος
Πλέι οφ
Ηρακλής – ΑΕΛ 2-2 (6′ και 64′ Μιράντα – 8′ Μωραΐτης, 85′ πέν. Σιδεράς)
Καμπανιακός – Μακεδονικός 3-2 (28′ Γαρύφαλλος, 45′ και 80′ Κωτσόπουλος – 3′ Ζαφειράκης, 54′ Σιμόνι)
Πλέι άουτ
Διαγόρας – Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 1-0 (3′ Δημόπουλος)
Νίκη Βόλου – Καβάλα 1-1 (36′ πέν. Σαποβάλοφ – 18′ Λέλεκας)
Νότιος Όμιλος
Πλέι οφ
Καλαμάτα – Πανιώνιος 2-0 (15′ και 50′ Ντιγκινί)
Κηφισιά – Αιγάλεω 1-0 (25′ Μάναλης)
Πλέι άουτ
Παναργειακός – ΑΕΚ Β’ 0-0
Χανιά – Παναχαϊκή 1-0 (44′ Μαρότα)