Super League νέα (19/3): Το νέο πλάνο του Πανσερραϊκού και οι ανανεώσεις στον ΟΦΗ – Ρυθμιστής ο Γκαρσία στον Ατρόμητο
Οι αρχικές σκέψεις στον Πανσερραϊκό, τα νέα συμβόλαια στον ΟΦΗ και τα δεδομένα στον Ατρόμητο. Όλα τα νέα της ημέρας (19/3) στη Super League.
Super League νέα (19/3): Πανσερραϊκός, ΟΦΗ και Ατρόμητος κάνουν τις πρώτες σκέψεις τους εν όψει της επόμενης σεζόν.
Πανσερραϊκός: Η πρώτη απόφαση
Το μήνυμα το έστειλε όταν ανακοίνωσε την πώληση του Λούκα Γκουγκεσασβίλι στον ΠΑΟΚ. «Έχουμε μία δουλειά να τελειώσουμε», ανέφερε ο Πανσερραϊκός και ορθά. Η παραμονή ακόμη δεν έχει κλειδώσει. Ωστόσο, το νερό έχει μπει στο αυλάκι και εάν συνεχίσει αναλόγως, στο φινάλε θα πανηγυρίσει. Ταυτόχρονα, έχει ήδη φροντίσει να πουλήσει τους δύο μεγάλους φετινούς του πρωταγωνιστές. Εάν βάλουμε και τον Ματίας Τομάς, πάμε στους τρεις. Και υπάρχει τουλάχιστον ένας ακόμη που δείχνει έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.
Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, η πρώτη απόφαση είναι αλλάξει ο τρόπος προσέγγισης. Κάποιοι παίκτες πήραν πολύ μεγάλα συμβόλαια προ διετίας προκειμένου να πάνε σε μία ομάδα που μόλις ανέβαινε στην κατηγορία. Τα «λιοντάρια» πλήρωσαν υπεραξία και θα προσπαθήσουν όσο μπορούν να το σταματήσουν αυτό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Εμίλ Μπέργκστρομ και ενδεικτικό του τι θα ακολουθήσει με τον Σουηδό μετά το φινάλε της σεζόν, όταν και μένει ελεύθερος.
ΟΦΗ: Επαφή με Χριστογεώργο
Βαδίζουμε προς το φινάλε της σεζόν και ο ΟΦΗ έως τώρα έχει πάρει ιδιαίτερα υψηλό βαθμό. Μπήκε στην οκτάδα και κρατάει ζωντανό το όνειρο του Κυπέλλου και της εξόδου στην Ευρώπη. Το τελευταίο μπορεί να το πετύχει με δύο τρόπους. Φυσικά το πώς θα τελειώσει η σεζόν, θα παίξει τον ρόλο του, αλλά για την ώρα επιτυχημένη τη λες. Παράλληλα, δεν είναι λίγα τα ανοιχτά μέτωπα και οι Κρητικοί γνωρίζουν πως δεν πρέπει να αφήσουν τα πάντα για τον Μάιο. Γι’ αυτό και ένα αρχικό πλάνο στο κομμάτι των ανανεώσεων έχει ήδη γίνει.
Υπάρχουν παίκτες που μεγαλώνουν και είναι χρόνια στον σύλλογο. Αυτοί θα έχουν ξεχωριστή αντιμετώπιση. Κάποιοι άλλοι έχουν ήδη προσελκύσει πάνω τους βλέμματα και το κλαμπ δεν θέλει να το ρισκάρει. Ο Νίκος Χριστογεώργος, ένας από τους φετινούς στυλοβάτες, μπαίνει στη συγκεκριμένη λίστα. Η πρώτη επαφή για νέο συμβόλαιο έχει ήδη γίνει και σε σημαντικό βαθμό υπήρχε ταύτιση απόψεων. Φυσικά μένει να αποτυπωθεί και εμπράκτως αυτό.
Ατρόμητος: Κλειδί ο Γκαρσία
Μία ομάδα που άλλαξε σχεδόν ριζικά, την έβαλε στην οκτάδα. Ο βασικός στόχος αυτός ήταν, αν και ο Ατρόμητος με όσα έκανε το καλοκαίρι, ανέβασε πολύ τον πήχη των προσδοκιών. Θα περίμενε κανείς πως θα τα κατάφερνε πιο εύκολα. Όπως και να έχει, ο Πάμπλο Γκαρσία πέρασε το πρώτο τεστ και στα ματς που απομένουν θα έχει την ευκαιρία του για το κάτι παραπάνω.
Στο κλαμπ του πιστώνουν κάποια πράγματα, όπως την ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών. Για άλλα περιμένουν να δουν. Το βέβαιο είναι πως το καλοκαίρι πέρασαν πολλά από τα «θέλω» του Ουρουγουανού. Κάποιοι παίκτες εξ αυτών έχουν μονοετή συμβόλαια. Επομένως, το θέμα του προπονητή είναι πιθανό να επηρεάσει και τη δική τους πορεία στο Περιστέρι.