Super League παρασκήνια: Οι αστοχίες του Παναιτωλικού και η αδυναμία του Οκκά - Πού πάει ο Γιαννιώτας και ποιος χαμογελά με την επιστροφή Ράσταβατς
Η στήλη «Παρασκήνια» του Sportime είναι κοντά σας για μία ακόμη φορά με αποκαλυπτικές ειδήσεις για τις ομάδες της Super League.
Super League Παρασκήνια: Τι ψάχνει ο Ατρόμητος και τι δεν θέλει ο Παναιτωλικός να ξαναγίνει συγκριτικά με τις προηγούμενες φορές.
Αναλυτικά τα νέα… πίσω από την κουρτίνα για ομάδες της ελληνικής Super League. Έτοιμος για Κύπρο ο Γιάννης Γιαννιώτας, ίσως τον ακολουθήσει και κάποιος ακόμη.
Super League παρασκήνια: Αναλυτικά όλες οι αποκαλύψεις!
Ατρόμητος: Ο Ντάνι Σουάρεθ δεν εμφανίστηκε ποτέ στο Περιστέρι. Ο Στρούγγης μια ζωή Ατρόμητος, αλλά δίχως να γίνεται ΠΟΤΕ βασικός. Οπότε το club έχει ξεμείνει στο κέντρο της άμυνας με τον over-estimated, Χατζηϊσαία (εάν και εφόσον παραμείνει) και τον διαχρονικά 3ο, Μαυρομάτη. Οπότε, η εντολή στην πιάτσα είναι σαφής: ΔΥΟ στόπερ μίνιμουμ, ο ένας μέχρι 180 χιλιάρικα (βασικός) και ο άλλος μαξ ένα 100άρικο (ρεζέρβα).
Παναιτωλικός: Γκαμπριέλ Σούρερ, εν τέλει ο εκλεκτός. Επιλογή-στοίχημα μιας και η τελευταία φορά που το club του Αγρινίου επένδυσε σε αλλοδαπό προπονητή, έλυσε την συνεργασία του μετά από 6 αγώνες (μόλις ένα Χ κερδισμένο), τον Λουίς Κάστρο εν έτει 2019. Απόφαση 101% του Μάκη Μπελεβώνη του πρεσβύτερου που στο παρελθόν τόσο με τον Λιονέλ Πόντες όσο και με τον Κάστρο εκτέθηκε! Ας μην τριτώσει…
Γιάννης Οκκάς! Μπορεί να έφυγε… νύχτα από τον πάγκο του Ολυμπιακού Β΄, αλλά θα καθίσει ως βοηθός σε εκείνον της Ανόρθωσης. Και μάλιστα δεν έχει ξεχάσει από την ατζέντα του ένα Ελληνόπουλο. Λέτε, να ΄χουμε ξανά αντάμωση;
Γιάννης Χριστόπουλος! Κανείς δεν έχει αντιληφθεί τον λόγο του δανεισμού του στο… άγνωστο (Σλάβεν Μπελούπο). Η επιστροφή του Ράσταβατς σε συνδυασμό με την μανατζερική του στέγη (σ.σ.: Παναγιωτάκης) του ανοίγει τον δρόμο της επιστροφής στην Τρίπολη.
Γιάννης Γιαννιώτας: Την τελευταία διετία είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας! Πέρασε και ένα εξάμηνο σε απραξία. Φέτος, in extremis πήγε στον Λεβαδειακό και η χρονιά ολοκληρώθηκε με 17 ματς/2 γκολ/3 ασίστ και… υποβιβασμό. Το παρελθόν του σε ΑΠΟΕΛ, Απόλλων Λεμεσού πάντως «πουλάει» ακόμη και βάσει πληροφόρησης, η Καρμιώτισσα που βάζει το χέρι στην τσέπη έχει συμφωνήσει με τον 30χρονο.
