STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αρκούδης: «Έπρεπε να κλείσουμε τα μάτια επειδή λέγεται ΠΑΟΚ;»

Ο Ηλίας Αρκούδης, μέλος της επιτροπής της ΕΕΑ που έβγαλε το πόρισμα για την απόφαση της υπόθεσης ΠΑΟΚ - Ξάνθη, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό.
Αρκούδης: «Έπρεπε να κλείσουμε τα μάτια επειδή λέγεται ΠΑΟΚ;»

Με αφορμή το πόρισμα της ΕΕΑ για την υπόθεση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης μίλησε το μέλος της επιτροπής, Ηλίας Αρκούδης.

Ο κ. Αρκούδης ήταν ξεκάθαρος για την παράβαση που έχει συντελεστεί ενώ ακόμη τοποθετήθηκε γύρω από τον «θόρυβο» που έχει δημιουργηθεί γύρω από το θέμα, αλλά και την κυβερνητική παρέμβαση.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Ηλίας Αρκούδης στο Yellow Radio:

“Επειδή διακινούνται πολλά και διάφορα ανακριβή από ανθρώπους που δεν πρέπει, κατ’ αρχήν η συνεδρίαση τελείωσε χθες στις 5.15 μ.μ. και χρειάζεται μισή με μια ώρα για να καθαρογραφεί και να μπει στο δελτίο τύπου. Ήταν μεγάλη δεν μπορούσε να βγει νωρίτερα.Κανείς όπως λένε χωρίς να το σκεφτούν, ήθελε να συνδέσει την ανακοίνωση με το παιχνίδι της Τούμπας.

Κατά δεύτερον, όλες οι ψηφοφορίες είχαν ξεκάθαρο αποτέλεσμα. Οι ψηφοφορίες ήταν οι εξής: Ως προς το κομμάτι της Ξάνθης ήταν 4-1 για την μεταβίβαση, όσον αφορά το ψευδές μετοχολόγιο ήταν ομόφωνη, δηλαδή 5-0.

Η απόφαση σε σχέση με την πολυϊδιοκτησία του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης ήταν 4-1. Και στις δύο περιπτώσεις η κυρία Μαρούπα είπε ότι τελέστηκε το αδίκημα, παραδέχθηκε ότι υπάρχουν συντριπτικά στοιχεία σε βάρος τους, αλλά ζήτησε να μην υπάρχει ποινή, αν δεν βρούμε κάτι να τιμωρήσουμε τον Μαρινάκη. Εγώ δεν έχω καμία αντίρρηση για κανέναν, είτε λέγεται Μαρινάκης, Μελισσανίδης κτλ, ίσα-ίσα πρώτος από όλους θα ήθελα να ερευνήσω οποιαδήποτε υπόθεση μαζί της, αλλά πρέπει να προκύπτουν στοιχεία, να μας τα φέρουν”.

Για τα όσα είπε ο Λευτέρης Αυγενάκης:

Αυτό που είπε ο υπουργός μας προσβάλλει. Εκτίθεται ο ίδιος. Που ξέρει το σκεπτικό μας αν είναι τεκμηριωμένο ή όχι;

Τους νόμους δεν τους βάζουμε εμείς, αλλά η βουλή. Για αυτά τα αδικήματα οι νόμοι λένε ότι υπάρχει υποβιβασμός. Ξεκάθαρα. Οτιδήποτε άλλο και αν κάναμε θα ήταν νομική ακροβασία.

Ας κάνει ότι θέλει η ΕΠΟ, εμείς έπρεπε να κάνουμε αυτό.

Για τις αιχμές που αφήνουν για μέλη της ΕΕΑ:

Λένε για τον κ.Τζουλάκη ότι διορίστηκε για αυτήν την δουλειά και αντικαταστάθηκε άλλον. Ψέμα! Ο προηγούμενος πρόεδρος είχε παραιτηθεί τον Μάρτιο και όταν ανέλαβε ο κ.Αυγενάκης έπρεπε να τον αντικαταστήση.

Όσο για τον καθηγητή που αντικαταστάθηκε εγώ δεν τους είχα δει ποτέ.

Οι υπόλοιποι είμαστε ορισμένοι είτε από τον Κοντονή είτε από τον Βασιλειάδη. Εμείς κάνουμε την δουλειά μας. Και έκριναν και οι τακτικοί και οι αναπληρωματικοί ότι τελεστήκαν τα αδικήματα.

Έπρεπε να κλείσουμε τα μάτια; Επειδή λέγεται ΠΑΟΚ; Να μην υπάρξει ισονομία; Για όποιον έρθει καταγγελία θα εξεταστεί. Σε όλη μου την ζωή λέω ότι οι νόμοι πρέπει να εφαρμόζονται.

Τι έπρεπε να κάνουμε; Nα πούμε ότι “Ο νόμος προβλέπει αυτά, αλλά ο κ.Αυγενάκης θέλει κάτι άλλο οπότε θα βάλουμε άλλη ποινή”;

Το λέω και για τους συναδέλφους μου, που με κόπο με κινδύνους σταθήκαν στο ύψος τους και αποφασίσανε αυτό που αποφασίσανε.

Για το αν είναι δεσμευτικό το πόρισμα της ΕΕΑ:

Με βάσει τον νόμο είναι δεσμευτικό. Τώρα το μεταφέρουμε στην super league και θα κρίνει ο δικαστής. Οι παραβάσεις που προβλέπονται είναι είτε υποβιβασμός είτε αποβολή από όλα τα πρωταθλήματα.

Εμείς δεν θέλουμε να υποβιβαστεί κανένας ΠΑΟΚ, θέλουμε ισονομία.

Δεν θέλω να πω παραπάνω πράγματα. Εμείς βγάλαμε με μεγάλη πλειοψηφία τις αποφάσεις μας. Αυτά ήθελα να πω, για να μην πλανώνται διάφορα.

Για τα όσα λέει οι κυβέρνηση:

Εκθέτει τον εαυτό της, όχι εμάς. Όπως είπε και μέλος “Πρέπει να δείξουμε ότι δεν υποχωρούμε, ότι έχουμε αξιοπρέπεια και είτε μικρός είτε μεγάλος θα τιμωρείται”.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Από την… έξοδο, στην ανανέωση!

ΑΕΚ: Από την… έξοδο, στην ανανέωση!

Ποιος παίκτης της ΑΕΚ ενώ ίσως και να αποχωρούσε το καλοκαίρι... είναι πολύ πιθανό να ανανεώσει πρόωρα!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Κοντεύει να κλείσει τρίμηνο!

Παναθηναϊκός: Κοντεύει να κλείσει τρίμηνο!

Η πρόβλεψη για τέσσερις εβδομάδες απουσίας, έχουν γίνει... 10 για τον Γεντβάι!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Έτσι χάλασε η επιστροφή Μπερνάρ!

Παναθηναϊκός: Έτσι χάλασε η επιστροφή Μπερνάρ!

Τα χρήματα που ζήτησε ο Μπερνάρ για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ουναΐ: Όλη του η χρονιά, ένα 90λεπτο!

Ουναΐ: Όλη του η χρονιά, ένα 90λεπτο!

Ένα 90λεπτο, όλη η χρονιά του Ουναΐ στον Παναθηναϊκό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Νερώνει το «κρασί» του για Κοτάρσκι!

ΠΑΟΚ: Νερώνει το «κρασί» του για Κοτάρσκι!

Πτωτική η πορεία του Κοτάρκσι και ο ΠΑΟΚ αναπροσαρμόζει τα οικονομικά του «θέλω» για τον Κροάτη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η ΑΕΚ επέστρεψε για Χατζηδιάκο!

Η ΑΕΚ επέστρεψε για Χατζηδιάκο!

Αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Παντελή Χατζηδιάκο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Aποφασισμένος για Βιτόρια ο Αλαφούζος!

Παναθηναϊκός: Aποφασισμένος για Βιτόρια ο Αλαφούζος!

Η κουβέντα περί αλλαγής προπονητή στον Παναθηναϊκό και η θέση του Αλαφούζου.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: «Ψήνεται» μεγάλη επιστροφή!

ΠΑΟΚ: «Ψήνεται» μεγάλη επιστροφή!

Προ των πυλών μια μεγάλη επιστροφή στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Φοβάται την ΑΕΚ ο Κώστας Νικολακόπουλος!

Φοβάται την ΑΕΚ ο Κώστας Νικολακόπουλος!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος ξέρει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ο Βιτόρια δεν τον ήθελε και τρελάθηκε

Παναθηναϊκός: Ο Βιτόρια δεν τον ήθελε και τρελάθηκε

Δεν πιστεύει σε αυτό που βλέπει ο Ρούι Βιτόρια στον Παναθηναϊκό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ο Αϊτόρ τους έβγαλε στη σέντρα

Παναθηναϊκός: Ο Αϊτόρ τους έβγαλε στη σέντρα

Έκθετος ο Παναθηναϊκός με την απόφαση που πήρε σχετικά με τον Αιτόρ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ο Ουναΐ το έκανε ξανά

Παναθηναϊκός: Ο Ουναΐ το έκανε ξανά

Δεν είναι εύκολο να ξέρει τι να περιμένει από τον Αζεντίν Ουναΐ ο Παναθηναϊκός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κάτια Κοξένογλου στο «Παράθυρο στα Σπορ»: «Η πρόταση Μαρινάκη εξασφαλίζει 4ετη συμβόλαια – Δεν υπήρξε πρόταση από ΠΑΟ και ΑΕΚ»

Κάτια Κοξένογλου στο «Παράθυρο στα Σπορ»: «Η πρόταση Μαρινάκη εξασφαλίζει 4ετη συμβόλαια – Δεν υπήρξε πρόταση από ΠΑΟ και ΑΕΚ»

Δηλώσεις για το θέμα των τηλεοπτικών συμβολαίων της Super League έκανε η Αναπληρώτρια Πρόεδρος της Super League,

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Έως τώρα ο Πέλκας στον ΠΑΟΚ δεν…

Έως τώρα ο Πέλκας στον ΠΑΟΚ δεν…

Πιο άμεση βοήθεια περίμεναν στον ΠΑΟΚ από την αφεντιά του. Ωστόσο ακόμα και ο Δημήτρης Πέλκας δείχνει να θέλει το χρόνο του…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League 1: Αυτοί είναι ακριβότεροι παίκτες – Κυριαρχούν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, αλλά…

Super League 1: Αυτοί είναι ακριβότεροι παίκτες – Κυριαρχούν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, αλλά…

Ποιοι παίκτες έχουν τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία και ποιοι έρχονται δυναμικά!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τι θα κάνει η ΑΕΚ με μπακ, η απόφαση για Βιτόρια και η τιμή του Κοτάρσκι!

Τι θα κάνει η ΑΕΚ με μπακ, η απόφαση για Βιτόρια και η τιμή του Κοτάρσκι!

Συνεχίζουν για ακόμα μία φορά τις καυστικές αποκαλύψεις τα Παρασκήνια του Sportime, που έχουν την τιμητική τους οι Λάζαρος Ρότα, Ρουί Βιτόρια και Ντομινίκ Κοτάρσκι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή για το καλοκαίρι

ΑΕΚ: Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή για το καλοκαίρι

Έχει κλειδώσει η πρώτη κίνηση της ΑΕΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Ή ο ένας ή ο άλλος!

ΠΑΟΚ: Ή ο ένας ή ο άλλος!

Δεν πρόκειται να συνυπάρξουν! Αν μείνει ο Λουτσέσκου θα αποχωρήσει ο Τσάλοφ από τον ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο