STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ – Ατρόμητος 2-0: Πάρτι σε άμυνα – παιδότοπο! (vids)

ΟΦΗ - Ατρόμητος: Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Ντουρμισάι, οι Κρητικοί έκαναν... σεφτέ εντός έδρας. «Ναυάγιο» στο πρώτο 45λεπτο οι Περιστεριώτες.
ΟΦΗ – Ατρόμητος 2-0: Πάρτι σε άμυνα – παιδότοπο! (vids)

ΟΦΗ Ατρόμητος: Στο 10′ τελείωσε το παιχνίδι στο Ηράκλειο. Με δύο γκολ του Φιορίν Ντουρμισάι που βρήκε και τα… έκανε, οι Κρητικοί πήραν τη πρώτη εντός έδρας νίκη τους.

Ούτε τα… βρίσκουν, ούτε βρίσκονται στον Ατρόμητο. Με ένα γκολ – δώρο από Χατζηισαϊα και Πίριτς και άλλο ένα με ωραίο τελείωμα, ο Ντουρμισάι «καθάρισε» από το 10′ την υπόθεση νίκη στο «Γεντί Κουλέ». Γκρίνια και πολλά «γαλλικά» μεταξώ των ποδοσφαιριστών του Ατρομήτου!

Απόντως Νέιρα, ο Νίκος Νιόπλιας χρησιμοποίησε ως 10αρι τον Τοράλ, βάζοντας εξτρέμ τον Ντουρμισάι και στην κορυφή της επίθεσης τον Φαν Ντάινεν.

Χατζηισαϊας αντί Στρουγή στην τριάδα των στόπερ, για τον Γιώργο Παράσχο και τον Χαρίση να ξεκινάει βασικός αντί του Ντένιτς, μετά από απουσία 7 περίπου μηνών! Στη θέση του τραυματία Καρτάλη, ο Μουνίθ.

Kαλώς τα παιδιά…

«Δώρο» από την άμυνα του Ατρομήτου και προβάδισμα ο ΟΦΗ πριν συμπληρωθεί το 10λεπτο. Χατζηισαϊας και Πίριτς ήθελαν… διερμηνέα να συνεννοηθούν, με τον πρώτο να αφήνει στον δεύτερο τη μπάλα και τούμπαλιν, ο Ντουρμισάι εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία και στο 7′ ανοίγει το σκορ για τους Κρητικούς.

Ο Ατρόμητος καταρρέει και ο ΟΦΗ σκοράρει και δεύτερη φορά πριν συμπληρωθεί το 10λεπτο. Σκόρερ και πάλι ο Ντουρμισάι, με εκπληκτικό φαλτσαριστό σουτ!

Ούτε το 2-1, ούτε το 3-0!

Aναμενόμενο μετά το γρήγορο 2-0, να ανοίξει το ματς. Ο Ατρόμητος σε μια από τις λίγες ευκαιρίες που είχε στο πρώτο ημίχρονο να μπει ξανά στο ματς, τη σπαταλάει με τον Κουλούρη να βγαίνει χαμένος στο τετ-α-τετ με τον Επασί.
Ούτε το 2-1 έγινε, αλλά ούτε και το 3-0 στο αμέσως επόμενο λεπτό, με τον Φαν Ντάινεν να βγαίνει νικητής από μια σειρά από… καραμπόλες, αλλά στη τελευταία η μπάλα κατέληξε εκτός εστίας.

Ούτε οι αλλαγές του Παράσχου στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου βοήθησαν για να αποφευχθεί ακόμα μια ήττα για λογαριασμό του Ατρομήτου. Οι Περιστεριώτες ναι μεν, ισορρόπησαν την κατάσταση, ο ΟΦΗ δεν έβγαλε φάσεις, αλλά το κακό που είχε γίνει στο ξεκίνημα της αναμέτρησης εν τέλει ήταν ανεπανόρθωτο για τους «κυανόλευκους». Οι Κρητικοί από ένα σημείο και μετά και αφού δεν ήρθε και το τρίτο γκολ ,έπαιξαν και με το ρόλοι.
Οτι καλύτερο έχουμε να θυμόμαστε στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης για τους φιλοξενούμενους, ένα σουτ άουτ του Μπετινέλι στο 65′ και ένα γύρισμα του Κουλούρη στο 82′, που όμως η μπάλα δεν έφτασε ποτέ στον Κλωναρίδη. Το σουτ του Καμάου που μπλοκαρε ο Πίριτς, στο 65′, εκείνη για λογιαριασμό των γηπεδούχων.

 

ΟΦΗ – Ατρόμητος – Η κάρτα του αγώνα

MVP: Φιορίν Ντουρμισάι. Ο φορ του ΟΦΗ καθάρισε το παιχνίδι πριν αυτό ξεκινήσει. Με δύο δικά του γκολ στο 10λεπτο, οι Κρητικοί έφτασαν σε ένα εύκολο, το πρώτο εντός έδρας, τρίποντο.

UP: Ο Κώστας Μπαλογιάννης. Εξελίσσεται σε ένα αξιόπιστο αριστερό φουλ μπακ για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια.

DOWN: Τραγικά αμυντικά λάθη από τους παίκτες του Ατρομήτου. Πίριτς και Χατζηισαϊας έκαναν «δώρο» το πρώτο γκολ του ΟΦΗ.

Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης. Χωρίς διάθεση να σφυρίξει πολύ ο ρέφερι της αναμέτρησης. Στο 80′ υπάρχει τουλάχιστον φάουλ στο μαρκάρισμα του Κιβρακιδη στον Λάμπρου.

Σκόρερ: 7′, 10′ Nτουρμισάι

Κίτρινες: 33′ Ντουρμισάι, 60′ Διαμαντής – 54′ Μπετινέλι

Κόκκινες:

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μπαλογιάννης, Βούρος, Διαμαντής, Μαρινάκης, Γκαγιέγος, Μεγιάδο, Τοράλ (78′ Nαμπί), Φαν Ντάινεν (64′ Kαμάου), Λάμπρου (85′ Πασαλίδης), Ντουρμισάι.

Ατρόμητος (Γ. Παράσχος): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος (46′ Κιβρακίδης), Γκαλβάο, Παπαδόπουλος, Χατζηισαϊας, Καστεγιάνο (46′ Κλωναρίδης), Σάλομον, Χαρίσης (70′ Ντένιτς), Μουνίθ (85′ Κωτσόπουλος), Μπετινέλι (71′ Σπιριντόνοβιτς), Κουλούρης.

Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ο Άρης είχε απορρίψει τον Κωστή!

Ο Άρης είχε απορρίψει τον Κωστή!

Ο Ουζουνίδης ήθελε τον Κωστή το περασμένο καλοκαίρι στον Άρη, αλλά Καρυπίδης και Ρέγες τον «έκοψαν»!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τα δύο μπακ που θέλει ο ΠΑΟΚ και είναι και Έλληνες!

Τα δύο μπακ που θέλει ο ΠΑΟΚ και είναι και Έλληνες!

Το δίδυμο στα μπακ που ονειρεύονται στον ΠΑΟΚ ενόψει καλοκαιριού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Ο Νίκολιτς προσπαθεί να τον χωρέσει!

ΑΕΚ: Ο Νίκολιτς προσπαθεί να τον χωρέσει!

Μαζεύτηκαν πολλοί και δεν μπορούν να παίζουν όλοι. Ο Νίκολιτς σκέφτεται να αλλάξει θέση στον Ελίασον.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Θα τους αλλάξει όλους το καλοκαίρι!

Παναθηναϊκός: Θα τους αλλάξει όλους το καλοκαίρι!

Η γραμμή του Παναθηναϊκού που το καλοκαίρι θα υποστεί ολική αλλαγή!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναιτωλικός: Ο Βραζιλιάνος που ετοιμάζεται για τρίτη θητεία!

Παναιτωλικός: Ο Βραζιλιάνος που ετοιμάζεται για τρίτη θητεία!

Έτοιμος για τρίτη θητεία στον Παναιτωλικό ο Φάρλεϊ Ρόσα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το πριμ του Γιόβιτς που θέλησαν να «θάψουν» στην ΑΕΚ

Το πριμ του Γιόβιτς που θέλησαν να «θάψουν» στην ΑΕΚ

Το έξτρα πριμ στον Γιόβιτς μετά τα τέσσερα γκολ που έβαλε στον Παναθηναϊκό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Δεν υπάρχει Παναθηναϊκός, δεν υπάρχει Μπενίτεθ, δεν υπάρχει σωτηρία!

Δεν υπάρχει Παναθηναϊκός, δεν υπάρχει Μπενίτεθ, δεν υπάρχει σωτηρία!

Aπό το κακό στο χειρότερο τα πεπραγμένα της νέας τάξης πραγμάτων και προσώπων στον Παναθηναϊκό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Όταν τα… άκουγε ο Λουτσέσκου!

ΠΑΟΚ: Όταν τα… άκουγε ο Λουτσέσκου!

Όταν ο Λουτσέσκου τα άκουγε για Μεϊτέ και.. Σιώπη!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γιατί είπε το «ναι» για Μπρόζοβιτς ο Μεντιλίμπαρ!

Γιατί είπε το «ναι» για Μπρόζοβιτς ο Μεντιλίμπαρ!

Ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει περισσότερο στην εμπειρία παρά στη φιλοδοξία των ποδοσφαιριστών.

Ποδόσφαιρο