Τα κεφάλια μέσα για τον Άρη – επέστρεψαν σχεδόν όλοι
Ο Άρης επιστρέφει σχεδόν πλήρης στις προπονήσεις για τα playoffs, με μοναδικό ανοιχτό θέμα με την κατάσταση ενός κομβικού παίκτη.
Τα κεφάλια μέσα για τον Άρη, με τους παίκτες να επιστρέφουν σχεδόν όλοι στις προπονήσεις μετά το πασχαλινό διάλειμμα. Η ομάδα ξαναμπαίνει σε ρυθμό ενόψει των playoffs, με το επόμενο ματς να πλησιάζει.
Η τριήμερη άδεια ολοκληρώθηκε και από σήμερα το σκηνικό μεταφέρεται ξανά στο Ρύσιο. Το πρώτο πρόγραμμα είναι πιο χαλαρό, περισσότερο για να φύγει η «σκουριά» και να μπουν όλοι σταδιακά σε κανονικούς ρυθμούς.
Από την επόμενη μέρα, όμως, τα πράγματα αλλάζουν. Η προετοιμασία ανεβάζει στροφές, καθώς ο Άρης μπαίνει στην τελική ευθεία για τη 2η αγωνιστική των playoffs.
Μπροστά υπάρχει το παιχνίδι με τον Βόλο το Σάββατο (18/04), ένα ματς που δεν σηκώνει απώλειες. Η μάχη για την 5η θέση δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τον Άρη, κάτι που κάνει κάθε αποτέλεσμα ακόμα πιο σημαντικό.
Το μοναδικό θέμα στο ιατρικό δελτίο αφορά τον Γαλανόπουλο. Ο Έλληνας μέσος προσπαθεί να μπει ξανά σε κανονικό πρόγραμμα μέσα στις επόμενες ημέρες, με την κατάστασή του να παραμένει ανοιχτή ενόψει του αγώνα.
