Sportime

Τέλος η σεζόν για Κάτρη – Νέος πονοκέφαλος στον Παναθηναϊκό

Άτυχος ο Γιώργος Κάτρης, που τίθεται εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.

Λευτέρης Παυλίδης 1 λεπτά ανάγνωσης
katris, panathinaikos
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Σημαντικό πλήγμα για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Γιώργος Κάτρης τίθεται εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο νεαρός στόπερ ένιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, με τις εξετάσεις να επιβεβαιώνουν τα χειρότερα. Με άλλα λόγια, η μαγνητική έδειξε θλάση στον δικέφαλο, που τον αφήνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Διότι ο τραυματισμός είναι τέτοιας φύσης που δεν του επιτρέπει να επιστρέψει εγκαίρως, χάνοντας τόσο τα playoffs όσο και το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

Επιπρόσθετα, υπάρχει ανησυχία και για τον Χάβι Ερνάντεθ, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το ίδιο παιχνίδι. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για διάστρεμμα στον αστράγαλο, με την κατάστασή του να αξιολογείται τις επόμενες ημέρες.

Επίσης σε κατηγορίες: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Λευτέρης Παυλίδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα