Sportime

Τηλεθέαση: Παναθηναϊκός ή ΠΑΟΚ; Η μάχη της Πέμπτης έβγαλε καθαρό νικητή

Η ευρωπαϊκή βραδιά έφερε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ απέναντι

Βαγγέλης Λάσκαρης 1 λεπτά ανάγνωσης
Η τηλεοπτική μάχη Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ στην Ευρώπη
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Το βράδυ της Πέμπτης είχε δύο ελληνικές ομάδες σε ελεύθερο κανάλι και σχεδόν ταυτόχρονη ευρωπαϊκή δράση. Ο ΠΑΟΚ έπαιζε με την Μπραν στο OPEN από τις 20:45, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδεχόταν τη Χράντετς Κράλοβε στον ΣΚΑΪ στις 21:30.

Το ενδιαφέρον δεν ήταν μόνο αγωνιστικό. Για περίπου μία ώρα, οι δύο μεταδόσεις βρέθηκαν απέναντι η μία στην άλλη και ουσιαστικά ζήτησαν από το ίδιο ποδοσφαιρικό κοινό να διαλέξει.

Τα πρώτα στοιχεία τηλεθέασης της Παρασκευής δείχνουν ποια αναμέτρηση κέρδισε περισσότερο χώρο στα σπίτια, όμως εδώ χρειάζεται μια βασική διευκρίνιση: τα διαθέσιμα δημόσια στοιχεία που μπόρεσα να διασταυρώσω μέχρι αυτή την ώρα επιβεβαιώνουν τις δύο ταυτόχρονες μεταδόσεις, όχι ακόμη αξιόπιστα τα ακριβή τελικά ποσοστά Nielsen. Δεν έχει νόημα να παρουσιαστεί αυθαίρετος αριθμός μόνο και μόνο επειδή κυκλοφορεί σε αναπαραγωγές.

Το ενδιαφέρον πάντως είναι πραγματικό. Ο Παναθηναϊκός είχε ήδη δώσει 16% στον ΣΚΑΪ στο προηγούμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ 1948, άρα υπήρχε έτοιμο ισχυρό σημείο σύγκρισης.

Φόρτωση ψηφοφορίας…
Επίσης σε κατηγορίες: Media

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βαγγέλης Λάσκαρης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα