Sportime

Τροχαίο για τον πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε κατά την άφιξή του στις εγκαταστάσεις του συλλόγου

Η Φενέρμπαχτσε ενημέρωσε ότι ο πρόεδρός της ενεπλάκη σε τροχαίο κατά την άφιξή του στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί και με το πρόγραμμά του να συνεχίζεται κανονικά.

Βαγγέλης Λάσκαρης 1 λεπτά ανάγνωσης
Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε ενεπλάκη σε τροχαίο κατά την άφιξή του στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η Φενέρμπαχτσε ενημέρωσε επίσημα ότι ο πρόεδρός της, Σαντετίν Σαράν, ενεπλάκη την Τρίτη 31 Μαρτίου σε τροχαίο ατύχημα, την ώρα που έφτανε στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Από την ανακοίνωση του τουρκικού κλαμπ προκύπτει ότι ο Σαράν, ο οδηγός του οχήματος και τα άτομα που βρίσκονταν στο άλλο αυτοκίνητο είναι όλοι σε καλή γενική κατάσταση και δεν υπάρχουν τραυματισμοί.

Η Φενέρμπαχτσε ανέφερε ακόμη ότι ο πρόεδρός της πήγε κανονικά στο κλαμπ μετά το περιστατικό και συνέχισε το πρόγραμμά του όπως ήταν προγραμματισμένο. Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να κόψει γρήγορα κάθε ανησυχία γύρω από την κατάσταση της υγείας του.

Για την ώρα δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες του ατυχήματος, ούτε για το σημείο ή για το πώς έγινε η σύγκρουση. Αυτό που βγαίνει από την επίσημη τοποθέτηση είναι πως δεν υπήρξε τραυματισμός και ότι ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε συνέχισε κανονικά τις υποχρεώσεις του. .

Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας

Kamuoyuna Bilgilendirme

Başkanımız Sadettin Saran, bugün kulübümüze geliş esnasında bir trafik kazası geçirmiştir.

Başkanımız, araç sürücüsü ve kazaya karışan diğer araçta bulunan kişilerin genel sağlık durumlarının iyi olduğu, herhangi bir yaralanma bulunmadığı bilgisi… pic.twitter.com/CtlzVvakmZ

— Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) March 31, 2026

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βαγγέλης Λάσκαρης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα