Sportime

Βόλος – Παναθηναϊκός: Με δύο φορ η 11άδα του «τριφυλλιού» στο Πανθεσσαλικό

Πολλές οι αλλαγές στην 11άδα του Παναθηναϊκού στο Πανθεσσαλικό. Αυτούς επέλεξε ο Νίστρουπ να ξεκινήσουν με τον Βόλο.

Λευτέρης Παυλίδης 1 λεπτό ανάγνωσης
Ο Ντέσερς σκοράρει και το πανηγυρίζει με Αντίνο και Τεττέη
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Eκτός έδρας (τουλάχιστον στα χαρτιά) για τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό που φιλοξενείται από τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό (18:00-Magenta Sport 2 League). Ο Αλαφούζος φρόντισε να… νοικιάσει το Πανθεσσαλικό για να βρεθούν εκεί οι χιλιάδες φίλοι του «τριφυλλιού» που θα αποτελέσουν τον 12ο παίκτη της ομάδας του Νίστρουπ που έχει και την… κούραση από το μεσοβδόμαδο ταξίδι στο Καζακστάν.

Λογικό λοιπόν να προχωρήσει σε μπόλικες αλλαγές ο Δανός τεχνικός που δεν υπολογίζει στους Κρίστιανσεν, Ουναΐ, Ίνγκασον και Παντελίδη.

Ο Πένια θα είναι κάτω από την εστία, ο Φαν Ντρόγκελεν επανέρχεται δίπλα στον Ντε Φράι, όπως και οι δύο μπακ Καλάμπρια και Σαλάχ Εντίν που δεν έπαιξαν κόντρα στην Καϊράτ. Στη μεσαία γραμμή επιστρέφει ο Καμαρά αντί του Λούζα, ενώ και ο Κάνγουα ξεκινάει βασικός. Αριστερό εξτρέμ ο Αντίνο, δεξιά ο Λιβάι Γκαρσία και στην κορυφή δίδυμο Ντέσερς και Τεττέη.

 

Παναθηναϊκός: Πένια, Φαν Ντρόγκελεν, Ντε Φράι, Καλάμπρια, Σαλάχ Εντίν, Καμαρά, Κάνγουα, Αντίνο, Γκαρσία, Ντέσερς, Τεττέη.

 

Επίσης σε κατηγορίες: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Λευτέρης Παυλίδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα