Βρήκε τον αντικαταστάτη του Σαλάχ ο Σλοτ και τον είχε παίκτη
Πρόκειται για παίκτη με εκπληκτική ταχύτητα που παίζει και δεξιά και αριστερά με καλή ντρίπλα και direct παιχνίδι ενώ ξεχωρίζει επίσης για τη συμμετοχή του στο pressing της ομάδας του.
Η Λίβερπουλ ψάχνει τον αντικαταστάτη του Μο Σαλάχ το καλοκαίρι και ο Άρνε Σλοτ φαίνεται πως τον έχει βρει.
Δημοσιεύματα στην Αγγλία θέλουν τον Γιανκούμπα Μίντεχ να προορίζεται ως ο αντικαταστάτης του σπουδαίου Αιγύπτιου επιθετικού της Λίβερπουλ, ο οποίος το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την ομάδα.
Ο 21χρονος Μίντεχ ή αλλιώς ο «Μέσι της Γκάμπια», αγωνίζεται στην Μπράιτον, η οποία τον ανακάλυψε πριν από δύο χρόνια και έχει έξι γκολ στην Premiere League.
Η Μπράιτον έδωσε 3 εκατ. λίρες για να τον αγοράσει από τη Νιουκάστλ, με τη Λίβερπουλ να πρέπει να πληρώσει για να το κάνει δικό της ακόμα και 100 εκατ. λίρες, σύμφωνα με τα πιο ακραία σενάρια.
Ο νεαρός επιθετικός υπήρξε παίκτης του Σλοτ στη Φέγενορντ, όπου αγωνίστηκε δανεικός τη σεζόν 2023-24 και είχε 11 γκολ και έξι ασίστ.
Πρόκειται για παίκτη με εκπληκτική ταχύτητα που παίζει και δεξιά και αριστερά με καλή ντρίπλα και direct παιχνίδι ενώ ξεχωρίζει επίσης για τη συμμετοχή του στο pressing της ομάδας του.
Φέτος έχει με τη Μπράιτον δύο γκολ και τέσσερις ασίτ σε όλες τις διοργανώσεις.
Διαβάστε επίσης:
Ολυμπιακός: Τελειώνει το θέμα Ταρέμι το καλοκαίρι και πάει στη Νότιγχαμ Φόρεστ
