WORLD FOOTBALL

Μάρκους Μπεργκ: Ήρθε η ώρα της επιστροφής

Πήρε στη Ρωσία το καλοκαίρι του 2019 και φαίνεται πως ο κύκλος του στην Κράσνονταρ κλείνει. Ο Μάρκους Μπεργκ θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, όταν δηλαδή λήγει και το συμβόλαιό του
Μάρκους Μπεργκ: Ήρθε η ώρα της επιστροφής

Πήρε στη Ρωσία το καλοκαίρι του 2019 και φαίνεται πως ο κύκλος του στην Κράσνονταρ κλείνει. Ο Μάρκους Μπεργκ θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, όταν δηλαδή λήγει και το συμβόλαιό του.

Φέτος ο Μάργκους Μπεργκ είχε σε 15 ματς πρωταθλήματος εννιά γκολ και δύο ασίστ. Επίσης σκόραρε δύο φορές σε έξι ματς στους ομίλους του Champions League, ενώ στο Europa League σε ένα ματς είχε γκολ και ασίστ.

Δημοσίευμα της σουηδικής εφημερίδας Aftonbladet υποστηρίζει πως ήρθε η στιγμή του γυρισμού. Μετά το καλοκαίρι ο Μπεργκ θα ετοιμάσει βαλίτσες για επιστρέψει στην πατρίδα του. Σε ανοιχτή γραμμή με τη Γκέτεμποργκ βρισκόταν ούτως ή άλλως και πλέον φαντάζει αρκετά πιθανό να γίνει το deal.

Παράλληλα, αναφέρεται πως τον δρόμο της επιστροφής θα πάρει και ο αριστερός μπακ της Γκλάντμπαχ, Όσκαρ Βεντ. Ο 35χρονος μένει επίσης ελεύθερος το καλοκαίρι και έχει ήδη συμφωνήσει με το κλαμπ. Εκεί αγωνίζονται μεταξύ άλλων οι Γιάννης Ανέστης και Πόντους Βέρνμπλουμ.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά καιρούς έπαιξε ως σενάριο το να ασχοληθεί και πάλι με τον Μπεργκ ο Παναθηναϊκός. Υπήρχαν και κάποιες επαφές από τότε που έφυγε ο Σουηδός φορ, αλλά πλέον ο 34χρονος είναι σε μία ηλικία που μάλλον ταιριάζει καλύτερα σε εκείνον το να γυρίσει στα πάτρια εδάφη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Μάχη Ευρώπης και ΗΠΑ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Μάχη Ευρώπης και ΗΠΑ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ευρώπη όμως από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού ήρθε πρόταση που αλλάζει τα δεδομένα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Από τον Παναθηναϊκό στη Μαλαισία ο Νικολάς Μαϊντάνα

Από τον Παναθηναϊκό στη Μαλαισία ο Νικολάς Μαϊντάνα

Νέα σελίδα στην καριέρα του Νικολάς Μαϊντάνα, με τον πρώην γυμναστή του Παναθηναϊκού να μετακομίζει στη Μαλαισία για λογαριασμό της Selangor FC.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ρίο Άβε επενδύει στον Τάμπλε Μοντέιρο με συμβόλαιο έως το 2030

Ρίο Άβε επενδύει στον Τάμπλε Μοντέιρο με συμβόλαιο έως το 2030

Η Ρίο Άβε ανακοίνωσε την απόκτηση του Τάμπλε Μοντέιρο από την Πορτιμονένσε. Ο 25χρονος φορ υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2030.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τρίτη πορτογαλική κίνηση της Ρίο Άβε με Μπούτα

Τρίτη πορτογαλική κίνηση της Ρίο Άβε με Μπούτα

Η Ρίο Άβε συνέχισε την έντονη δραστηριότητά της στο deadline day, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Λεονάρντο Μπούτα και φτάνοντας τις τρεις προσθήκες σε μία ημέρα

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κριστιάνο Ρονάλντο: Μποϊκοτάζ στην Αλ Νασρ λόγω διαφωνίας με τη διοίκηση

Κριστιάνο Ρονάλντο: Μποϊκοτάζ στην Αλ Νασρ λόγω διαφωνίας με τη διοίκηση

Σοβαρά σύννεφα έχουν κάνει την εμφάνισή τους στη συνεργασία του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Αλ Νασρ, με τον Πορτογάλο σταρ να φέρεται αποφασισμένος να στείλει μήνυμα στη διοίκηση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Συλαϊδόπουλος για Ρίο Άβε: «Κατανοητή η απογοήτευση του κόσμου»

Συλαϊδόπουλος για Ρίο Άβε: «Κατανοητή η απογοήτευση του κόσμου»

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος μίλησε μετά το Ρίο Άβε Αρούκα για την αγωνιστική πτώση τις αντιδράσεις των οπαδών και το μέλλον του Κλέιτον.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Στο στόχαστρο των οπαδών της Ρίο Άβε η διοίκηση

Στο στόχαστρο των οπαδών της Ρίο Άβε η διοίκηση

Οι οπαδοί της Ρίο Άβε στρέφονται κατά της προέδρου Αλεξανδρίνα Κρουζ, εν μέσω κρίσης και έντονου προβληματισμού για το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ανησυχία στη Ρίο Άβε για πιθανή αποχώρηση του Κλέιτον

Ανησυχία στη Ρίο Άβε για πιθανή αποχώρηση του Κλέιτον

Έντονη δυσαρέσκεια στους οπαδούς της Ρίο Άβε για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει και ο Κλέιτον μετά τον Αντρέ Λουίζ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κρίση στη Ρίο Άβε με βαριά ήττα και έντονες αποδοκιμασίες

Κρίση στη Ρίο Άβε με βαριά ήττα και έντονες αποδοκιμασίες

Η Ρίο Άβε γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από την Αρούκα με 0-3 και οι αντιδράσεις των οπαδών δείχνουν έντονη δυσαρέσκεια.

Ποδόσφαιρο