WORLD FOOTBALL

Βίτι: «Σταμάτησα το ποδόσφαιρο λόγω όσων έζησα στη Βέροια»

Στα μέρη μας τον είδαμε για μικρό χρονικό διάστημα. Το καλοκαίρι του 2016 υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τη Βέροια και αυτό ήταν και το κύκνειο άσμα του ως παίκτης. Ο Πάμπο Βίτι δεν άργησε τότε να έρθει σε ρήξη με τους διοικούντες. Επιθυμία του ήταν να αποχωρήσει από την Ελλάδα, αλλά το αίτημά του δεν...
Βίτι: «Σταμάτησα το ποδόσφαιρο λόγω όσων έζησα στη Βέροια»

Στα μέρη μας τον είδαμε για μικρό χρονικό διάστημα. Το καλοκαίρι του 2016 υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τη Βέροια και αυτό ήταν και το κύκνειο άσμα του ως παίκτης.

Ο Πάμπο Βίτι δεν άργησε τότε να έρθει σε ρήξη με τους διοικούντες. Επιθυμία του ήταν να αποχωρήσει από την Ελλάδα, αλλά το αίτημά του δεν έγινε δεκτό. Έτσι μετά την άδεια των Χριστουγέννων ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2005 με την Αργεντινή δεν επέστρεψε ποτέ.

Για όσα πέρασε στην Ημαθία ο Βίτι είπε σε ΜΜΕ της πατρίδας του: «Σταμάτησα κυρίως για την κατάσταση που έζησα στη Βέροια, αλλά και γιατί ήθελα να κάνω μια ανταρσία. Δημιούργησα στον εαυτό μου πίεση που μου στοίχισε ακριβά. Μία ημέρα μου τη… βίδωσε και δεν ήθελα να είμαι άλλο στην Ελλάδα. Επειδή δεν μπόρεσα να διαπραγματευτώ για να γυρίσω στην Αργεντινή, έκανα ανταρσία και σταμάτησα. Είχα μιλήσει με την Τίγκρε και είχα συμφωνήσει μαζί της, έθεσα την κατάσταση ως έχει στην ελληνική ομάδα, αλλά εκείνοι δεν ήθελαν να ακούσουν τίποτα. Δεν θέλησαν να διαπραγματευτούν. Μου υποσχέθηκαν κάποια πράγματα και δεν τα έκαναν. Εκ των υστέρων σκέφτηκα πόσο χαζός είμαι και το έκανα αυτό. Θα μπορούσα να το προσπαθήσω λίγο παραπάνω στη Βέροια. Δημιούργησα στον εαυτό μου πίεση που μου κόστισε ακριβά»

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Η Άστον Βίλα κοιτά Γκιμπς Γουάιτ και ο Σαλάχ ανοίγει παράθυρο για Σαουδική Αραβία

Η Άστον Βίλα κοιτά Γκιμπς Γουάιτ και ο Σαλάχ ανοίγει παράθυρο για Σαουδική Αραβία

Η Άστον Βίλα εμφανίζεται έτοιμη να κινηθεί για τον Μόργκαν Γκιμπς Γουάιτ, την ώρα που το μεταγραφικό παζάρι αρχίζει να ζεσταίνεται σε Αγγλία, Ευρώπη και Σαουδική Αραβία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Λιάσος Λουκά επιστρέφει στον Άρη Λεμεσού

Ο Λιάσος Λουκά επιστρέφει στον Άρη Λεμεσού

Υπενθυμίζεται ότι ο Κύπριος προπονητής είχε εργαστεί στον Άρη Λεμεσού από το καλοκαίρι του 2019 έως τον Φεβρουάριο του 2022.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πληρώνει τα πούλμαν των οπαδών της Φόρεστ στην Κωνσταντινούπολη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πληρώνει τα πούλμαν των οπαδών της Φόρεστ στην Κωνσταντινούπολη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναλαμβάνει το κόστος υποχρεωτικής μετακίνησης των οπαδών της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Κωνσταντινούπολη για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ρίο Άβε: Στη λίστα ο Βάσκο Μάτος για τον πάγκο

Ρίο Άβε: Στη λίστα ο Βάσκο Μάτος για τον πάγκο

Σε διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή βρίσκεται η Ρίο Άβε, σύμφωνα με τη Record, που κάνει λόγο για επικείμενη αποχώρηση του Σωτήρη Σιλαϊδόπουλου.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η μεγάλη πρόταση, που έχει ο Κασεμίρο

Η μεγάλη πρόταση, που έχει ο Κασεμίρο

Ο Κασεμίρο θα φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι και ήδη γίνεται χαμός για το που θα συνεχίσει

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ξέσπασμα στη Σαουδική Αραβία κατά Ρονάλντο: Δεν είναι το πρωτάθλημά του

Ξέσπασμα στη Σαουδική Αραβία κατά Ρονάλντο: Δεν είναι το πρωτάθλημά του

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε στο στόχαστρο σφοδρής κριτικής στη Σαουδική Αραβία με αιχμηρές τοποθετήσεις για τη στάση του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Δεν του βγαίνει στη Σπόρτινγκ του Φώτη Ιωαννίδη

Δεν του βγαίνει στη Σπόρτινγκ του Φώτη Ιωαννίδη

Δύσκολη προσαρμογή για τον Έλληνα φορ στην Πορτογαλία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τα 40 εκατ. ευρώ του Μαρινάκη στη Ρίο Άβε έως το 2030

Τα 40 εκατ. ευρώ του Μαρινάκη στη Ρίο Άβε έως το 2030

Η Ρίο Άβε μπαίνει σε τροχιά μεγάλης ανάπτυξης με επενδυτικό πλάνο 40 εκατ. ευρώ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που αλλάζει τα δεδομένα στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Απορρίφθηκε η πρώτη πρόταση για Λομόνακο

Απορρίφθηκε η πρώτη πρόταση για Λομόνακο

Η Ιντεπεντιέντε απέρριψε πρόταση 2,4 εκατ. δολαρίων για τον Κέβιν Λομόνακο με τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται έως 3 Μαρτίου.

Ποδόσφαιρο