Ζημιά όσο η μισή ΑΕΚ ή ολόκληρος ο Άρης θα πάθει ο Ολυμπιακός αν δεν πάρει το πρωτάθλημα
Αν ο Ολυμπιακός δεν πάρει το πρωτάθλημα 2025-26, χάνει την απευθείας πρόκριση στη League Phase του Champions League 2026-27.
Στον Ολυμπιακό το πιστεύουν πως θα πάρουν το πρωτάθλημα φέτος, όμως αν ο Ολυμπιακός δεν το πάρει, τότε η ζημιά θα φτάσει ακόμα και το μισό total market value της ΑΕΚ.
Αν ο Ολυμπιακός δεν πάρει το πρωτάθλημα 2025-26, χάνει την απευθείας πρόκριση στη League Phase του Champions League 2026-27.
Εγγυημένα έσοδα από UEFA είναι γύρω στα 18 εκατ. ευρώ μόνο για τη συμμετοχή στη League Phase. Αν υπολογίσουμε και το Market Pool ο Ολυμπιακός θα χάσει επιπλέον 3 εκατ. ευρώ με άλλα 4 εκατ. να χάνονται λόγω το εισιτηρίων και των τηλεοπτικών.
Συνολικά περί τα 28 με 30 εκατ. θα κοστίζει στον Ολυμπιακό αν δεν πάρει το πρωτάθλημα, με το καλημέρα όταν η ΑΕΚ έχει total market value στα 73 εκατ. ευρώ ενώ ο Άρης στα 33,5 εκατ. ευρώ.
Διαβάστε επίσης:
Ο προπονητής που ακούγεται για τον Άρη
