Πρωτοσέλιδο Sportime (15/10): Μοιραίοι Γιόβιτς και Μπρινιόλι - Εκτός ο Ντόρσεϊ
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επιστρέφει στην Αθήνα μετά το ξέσπασμά του, ενώ η ΑΕΚ ηττήθηκε 3-1 από τη Σαχτάρ με καθοριστικά λάθη των Γιόβιτς και Μπρινιόλι.
Δύο σημαντικές εξελίξεις σημάδεψαν το ελληνικό μπάσκετ και ποδόσφαιρο, με τον Ολυμπιακό να παίρνει άμεσα μέτρα μετά το δημόσιο ξέσπασμα του Τάιλερ Ντόρσεϊ και την ΑΕΚ να πληρώνει ακριβά τα λάθη της απέναντι στη Σαχτάρ.
Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να απομακρύνει τον Τάιλερ Ντόρσεϊ από την αποστολή στην Ισπανία, στέλνοντάς τον πίσω στην Αθήνα. Ο ομογενής γκαρντ εξέφρασε δημόσια τη δυσαρέσκειά του για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής και τη διαχείριση του συμβολαίου του, προκαλώντας την αντίδραση των «ερυθρόλευκων».
Έτσι, ο Ντόρσεϊ δεν θα αγωνιστεί απέναντι στην Μπαρτσελόνα, με το μέλλον του στην ομάδα να παραμένει ανοιχτό.
Στο Champions League, η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 3-1 από τη Σαχτάρ, παρότι προηγήθηκε με τον Λόβρο Μάγερ. Οι Ουκρανοί ισοφάρισαν με πέναλτι και ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.
Καθοριστική αποδείχθηκε η καθυστέρηση του Λούκα Γιόβιτς να αποχωρήσει κατά την αλλαγή του, αφήνοντας προσωρινά την Ένωση με δέκα παίκτες. Η Σαχτάρ πέτυχε τότε το 2-1, εκμεταλλευόμενη και την κακή τοποθέτηση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, πριν διαμορφωθεί το τελικό 3-1.
