Sportime

Πρωτοσέλιδο Sportime (23/6) : Ο Μέσι είναι πρώτος σε όλα!

Ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζει να γράφει ιστορία. Δεν υπάρχει κορυφή την οποία δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει...

Γεράσιμος Μανωλίδης 1 λεπτά ανάγνωσης
Ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζει να γράφει ιστορία. Δεν υπάρχει κορυφή την οποία δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει...
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Πρωτοσέλιδο Sportime (23/6) : Ο Λιονέλ Μέσι πρόσθεσε ακόμη ένα ανεπανάληπτο επίτευγμα στο τεράστιο βιογραφικό του. Με τα δύο γκολ που σημείωσε στη νίκη της Αργεντινής με 2-0 απέναντι στην Αυστρία, έφτασε τα 18 τέρματα σε τελικές φάσεις Παγκοσμίου Κυπέλλου και άφησε πίσω του τον Μίροσλαβ Κλόζε.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ βρίσκεται πλέον μόνος στην κορυφή των σκόρερ όλων των εποχών στα Μουντιάλ, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά γιατί θεωρείται ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που πάτησαν ποτέ χορτάρι.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Μέσι έχει ήδη κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του. Παγκόσμιο Κύπελλο, Copa America, Champions League, πρωταθλήματα και οκτώ Χρυσές Μπάλες, σε μια καριέρα που δύσκολα μπορεί να συγκριθεί με οποιαδήποτε άλλη.

Στα 39 του χρόνια συνεχίζει να σπάει ρεκόρ και να αποδεικνύει πως η ποδοσφαιρική ιστορία εξακολουθεί να γράφεται με το όνομά του.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sportime (@sportime.gr)

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Γεράσιμος Μανωλίδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα