Sportime

Πρωτοσέλιδο Sportime (24/4): Ο Γιώργος της Αραβίας

Πρωτοσέλιδο Sportime (24/4): Ο Γιώργος Δώνης θα είναι ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Μουντιάλ, από τον πάγκο της Σαουδικής Αραβίας

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
media, protoselido sportime
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Πρωτοσέλιδο Sportime (24/4): Σημαντική επιτυχία για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα υπάρχει εκπροσώπηση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026. Αφού η Ελληνική ομάδα απέτυχε να προκριθεί, θα υπάρχει τουλάχιστον σημμετοχή και μάλιστα στο πιο υψηλό επίπεδο.

Σε επίπεδο προπονητή. Ο Γιώργος Δώνης ανέλαβε ομοσπονδιακός στη Σαουδική Αραβία. Εξαργύρωσε έτσι τη συνέπεια στη δουλειά και στις επιτυχίες του για πολλά χρόνια στη χώρα.

Ο πρώτος Έλληνας προπονητής που βρέθηκε σε Μουντιάλ ήταν φυσικά το 1994 στις ΗΠΑ, ο Αλκέτας Παναγούλιας. Ελληνικό χρώμα είχε αν μη τι άλλο και η παρουσία του Άγγελου Ποστέκογλου. Ήταν στον πάγκο της Αυστραλίας στο Μουντιάλ του 2014.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Γιώργο Δώνη για αυτό που πέτυχε.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sportime (@sportime.gr)

Επίσης σε κατηγορίες: Media

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα