Sportime

Πρωτοσέλιδο Sportime (24/11): Σερβία - Ελλάδα και πρεμιέρα στη League A

Η Ελλάδα κάνει ιστορική πρεμιέρα στη League A απέναντι στη Σερβία, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να επιστρέφει ως αντίπαλος στην πατρίδα του.

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Το πρωτοσέλιδο του Sportime
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η Εθνική Ελλάδας γράφει νέα σελίδα το βράδυ της Πέμπτης 24 Σεπτεμβρίου, καθώς αντιμετωπίζει τη Σερβία στο Βελιγράδι στην ιστορική πρώτη συμμετοχή της στη League A του Nations League. Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 21:45, με τη «γαλανόλευκη» να μπαίνει σε έναν απαιτητικό όμιλο μαζί με Γερμανία και Ολλανδία.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος έδωσε το σύνθημα πριν από την πρεμιέρα, χαρακτηρίζοντας το σημερινό ρόστερ ένα από τα πιο ποιοτικά που είχε η Εθνική και υπογραμμίζοντας πως πλέον οι απαντήσεις πρέπει να δοθούν μέσα στο γήπεδο.

Ιδιαίτερη είναι η βραδιά για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος επιστρέφει στη Σερβία ως αντίπαλος της πατρίδας του. Στην άλλη πλευρά βρίσκεται ο Βέλικο Παούνοβιτς, ο οποίος πριν από την αναμέτρηση μίλησε με ιδιαίτερα θετικά λόγια για την Ελλάδα και τον ομοσπονδιακό τεχνικό της.

Η ελληνική αποστολή θα συναντήσει και δύο εξαιρετικά γνώριμα πρόσωπα από τη Super League. Ο Λούκα Γιόβιτς της ΑΕΚ και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ βρίσκονται στις επιλογές του Βέλικο Παούνοβιτς για τη Σερβία.

Το Σερβία - Ελλάδα αποτελεί την αρχή ενός ιδιαίτερα απαιτητικού κύκλου αγώνων και ταυτόχρονα την πρώτη μεγάλη δοκιμασία της Εθνικής στο υψηλότερο επίπεδο του Nations League.

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα